Tuzemské Blu-ray filmy - 43. týden 2011

vydáno 24. 10. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 4 komentáře

Tagy: Blu-ray, BluRayEdice.cz, Ironclad, Jurský park, Lidice

Tuzemské Blu-ray filmy 43. týdne, jejich podrobné profily, technické specifikace a bonusy

Blu-ray letos zažívá hotové žně, ve vysokém rozlišení si totiž odbývá premiéru jedna klasika vedle druhé. Dvojici těch opravdu nejatraktivnějších titulů – Star Wars a Pána prstenů – teď doplňuje další klenot světové kinematografie: Jurský park.

Ten u nás vychází 26. října ve dvou edicích (v naší databázi je zavedená jen jedna). Buďto si trilogii koupíte v klasické třídiskovce, nebo ve sběratelském balení, v němž Blučka doprovází soška T-Rexe. Takže se připravte buď na investici o čtrnácti nebo o osmnácti stovkách. Jestli se koupě Jurského parku na Blu-ray vyplatí? To bez debat, přepisy se v rámci možností povedly. Více vám již brzy povíme v recenzi.

Tuzemské Blu-ray filmy - 43. týden 2011

Dinosauři každopádně nejsou jediní, kdo vezme tuzemský Blu-ray trh tento týden útokem. S ohromným mečem v ruce na nás naběhne pod záštitou Blu-ray Edice také Ironclad, jeden z těch filmů nového distributora, který rozhodně stojí za pozornost. Za dvě stovky totiž dostanete docela výpravnou historickou řežbu, která se nemusí stydět ani za své obsazení – vévodí mu James Purefoy, skvělý Brian Cox, sexy Kate Mara a výborný – i když značně přehrávající – Paul Giamatti. Je to docela příjemná historická oddechovka, která se nebere zbytečně vážně a není špatně natočená. Takže se jí nebojte zkusit.

Třetím a posledním přírůstkem do Blu-ray nabídky jsou Lidice, český historický film, o jehož ději napovídá už samotný název, takže ho snad není třeba dále rozebírat. Lidice na Blučko doprovodí také CD se soundtrackem.

To je z novinek tohoto týdne vše.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 43. týden 2011

Vložil Jan Kopecký (bez ověření), 24. Říjen 2011 - 20:40

Obrázek uživatele Jan Kopecký

Dobrý den,

prosím Vás, o jaké bonusové DVD se má jednat? Ještě jsem koukal na zahraniční vydání a všechny edice (konrkétně na amazonu) obsahují vždy jen tři disky. Můžu poprosit o bližší info? Děkuji :-)

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 43. týden 2011

Vložil st39.6, 25. Říjen 2011 - 0:18

Obrázek uživatele st39.6

S omluvou opraveno, z bůh ví jakého důvodu jsem žil v domnění, že všude vychází ještě bonusové DVD … pravděpodobně mě zmátlo, že se všude o bonusech mluvilo jako o portu z DVD ;)

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 43. týden 2011

Vložil Jan Kopecký (bez ověření), 25. Říjen 2011 - 9:09

Obrázek uživatele Jan Kopecký

Úplně v pohodě :-) Děkuji za upřesnění. Už jsem se včera vyděsil, že budu muset objednávat ještě kolekci z USA. Sakra, se mi ulevilo :-)

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 43. týden 2011

Vložil Pedro_CZ (bez ověření), 25. Říjen 2011 - 13:21

Obrázek uživatele Pedro_CZ

Tak trilogii Jurskeho parku mam od vcerejska doma. Zpracovani krabicky je pekne, hezky je udelany booklet s popisem vysky nejruznejsich dinosauru: http://galerie.avmania.e15.cz/…589/Park.jpg Zde letme srovnani s DVD: http://galerie.avmania.e15.cz/…89/park1.jpg http://galerie.avmania.e15.cz/…89/park3.jpg