Tuzemské Blu-ray filmy - 39. týden 2010

vydáno 26. 9. 2010 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: 20th Century Fox, 28 Days Later..., 28 dní poté, Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, film, Magic Box, Timecop, Warner Bros.

Blu-ray Disc logo

V nadcházejícím týdnu se na našem trhu objeví dva nové Blu-ray filmy. Nízkorozpočtový zombie horor 28 dní poté režiséra Dannyho Boylea a akční sci-fi thriller Timecop s Jean-Claude van Dammem si teď jako obvykle krátce představíme. Už v říjnu se dočkáme mnohem větší porce kvalitních titulů!

TIP: Nevyžadujete český dabing ani titulky? Chcete vědět, co na Blu-ray vychází v zahraničí? Sledujte každou sobotu seriál Blu-ray filmy ve světě a budete v obraze.

Všechny u nás oficiálně distribuované zahraniční filmy mají české titulky a ve většině případů i dabing. Tyto údaje budou upřesněny vždy až po osobním ověření, což může nějaký čas trvat. Informace o harmonogramu vydávaných titulů pocházejí z oficiálních materiálů distribučních společností, přesto se termíny i skladba filmů mohou změnit.

28 dní poté

28 dní poté (28 Days Later..., 2002) (Blu-ray)

Český název: 28 dní poté

Originální název: 28 Days Later…

Rok výroby: 2002

Žánr: Sci-Fi / Horor / Thriller

Délka: 113 minut (1:53)

Režie: Danny Boyle

Hrají: Cillian Murphy, Naomie Harris, Megan Burns, Brendan Gleeson, Christopher Eccleston

Studio: 20th Century Fox

Distribuce v ČR: Bontonfilm, a. s. (od 27. 9. 2010)

Skupinka aktivistů, která bojuje za práva zvířat, vtrhne do laboratoře, kde vědci zkoumají opice infikované vzteklinou. Rozjetí ochránci pustí opice z klecí ven, ty je okamžitě pokoušou a nakazí. O 28 dní později pracovník kurýrní služby Jim (Cillian Murphy) se probudí v nemocnici z kómatu a zjistí, že budova zeje prázdnotou. Zděšený a osamělý mladý muž opustí nemocnici, aby objevil celou hrůzu.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Timecop

Timecop (1994) (Blu-ray)

Český název: Timecop

Originální název: Timecop

Rok výroby: 1994

Žánr: Akční / Sci-Fi / Thriller

Délka: 98 minut (1:38)

Režie: Peter Hyams

Hrají: Jean-Claude Van Damme, Mia Sara, Ron Silver, Bruce McGill, Gloria Reuben

Studio: Warner Bros.

Distribuce v ČR: Magic Box (od 29. 9. 2010)

Jedna maličká změna a budoucnost může být historií. Tomuto varování však málokdo věnuje pozornost. Mocný a ambiciózní politik (Ron Silver) objeví tajemství cestování časem a vydá se změnit svou minulost, aby si zajistil cestu k úřadu amerického prezidenta. A to je něco, čemu musí Max Walker (Jean-Claude Van Damme), elitní strážce tajné státní Jednotky pro kontrolu času, za každou cenu zabránit. Změní ale on sám události tak, aby zabránil vraždě své ženy, k níž došlo před deseti lety?

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Připomínám, že přehled všech připravovaných titulů naleznete v Blu-ray kalendáři, k dispozici je také Blu-ray katalog, obsahující všechny u nás dosud vyšlé i připravované tituly.

Důležitá poznámka na závěr: tyto tituly, stejně jako všechny ostatní u nás oficiálně distribuované, jsou vybaveny českou jazykovou podporou – vždy ve formě českých titulků a většinou i dabingu. Pokud tato informace není uvedena v Blu-ray katalogu, je to proto, že čekáme na definitivní upřesnění údajů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Související recenze

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře