Tuzemské Blu-ray filmy - 36. týden 2009

vydáno 30. 8. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, film, Sony Pictures, Temný krystal, The Dark Crystal

Blu-ray Disc logo

V nadcházejícím týdnu se na našem trhu objeví pouhý jeden nový film na Blu-ray. Loutkový fantasy příběh Temný krystal si teď jako obvykle krátce představíme a budeme se těšit na další zářijové týdny, kdy bude úroda tuzemských Blu-ray disků podstatně lepší (viz Plán tuzemských Blu-ray filmů na září 2009).

TIP: Nevyžadujete český dabing ani titulky? Chcete vědět, co na Blu-ray vychází v zahraničí? Sledujte každou neděli seriál Blu-ray filmy ve světě a budete v obraze.

Všechny u nás oficiálně distribuované zahraniční filmy mají české titulky a ve většině případů i dabing. Tyto údaje budou upřesněny vždy až po osobním ověření, což může nějaký čas trvat. Informace o harmonogramu vydávaných titulů pocházejí z oficiálních materiálů distribučních společností, přesto se termíny i skladba filmů mohou změnit.

Temný krystal

Temný krystal (Dark Crystal, The, 1982) (Blu-ray)

Český název: Temný krystal

Originální název: Dark Crystal, The

Rok výroby: 1982

Žánr: Fantasy / Dobrodružný / Rodinný / Loutkový

Délka: 93 minut (1:33)

Režie: Jim Henson, Frank Oz

Hrají: Billie Whitelaw, Jim Henson, Frank Oz, Deep Roy

Studio: Sony Pictures

Distribuce v ČR: Bontonfilm, a. s. (od 31. 8. 2009)

Připomeňte si mistrovství legendárního loutkaře Jima Hensona!

Vydejte se na cestu zpátky v čase na vzdálenou planetu Thra. Držte palce Mystikům v jejich boji za svržení zlých Skeksisů a opětovné získání vlády nad vlastní planetou! Když se Jen, člen kmene Gelfl ingů, vydá hledat chybějící úlomek krystalu, na své dobrodružné cestě se na každém kroku tváří v tvář setkává s monstry. Jen je ale odhodlaný znovu nastolit mír na své planetě a nic ho nezastaví!

Film génia imaginace Jima Hensona vypráví nadčasový příběh souboje dobra se zlem a stal se kultovním snímkem žánru fantasy u dětí i dospělých!

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Připomínám, že přehled všech připravovaných titulů naleznete v Blu-ray kalendáři, k dispozici je také Blu-ray katalog, obsahující všechny u nás dosud vyšlé i připravované tituly.

Důležitá poznámka na závěr: tyto tituly, stejně jako všechny ostatní u nás oficiálně distribuované, jsou vybaveny českou jazykovou podporou – vždy ve formě českých titulků a většinou i dabingu. Pokud tato informace není uvedena v Blu-ray katalogu, je to proto, že čekáme na definitivní upřesnění údajů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře