Tuzemské Blu-ray filmy - 31. týden 2010

vydáno 1. 8. 2010 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, Charlie's Angels, Charlieho andílci, film, Invictus, Invictus: Neporažený, Magic Box, Sony Pictures, Warner Bros.

Blu-ray Disc logo

V nadcházejícím týdnu se na našem trhu objeví dva nové Blu-ray filmy. Dobrodružnou akční komedii Charlieho andílci a sportovní drama Invictus: Neporažený si teď jako obvykle krátce představíme. Po dalších čtrnáct dnů pak bude tuzemská nabídka Blu-ray nulová, další disk se objeví až v posledním srpnovém týdnu…

TIP: Nevyžadujete český dabing ani titulky? Chcete vědět, co na Blu-ray vychází v zahraničí? Sledujte každou sobotu seriál Blu-ray filmy ve světě a budete v obraze.

Všechny u nás oficiálně distribuované zahraniční filmy mají české titulky a ve většině případů i dabing. Tyto údaje budou upřesněny vždy až po osobním ověření, což může nějaký čas trvat. Informace o harmonogramu vydávaných titulů pocházejí z oficiálních materiálů distribučních společností, přesto se termíny i skladba filmů mohou změnit.

Charlieho andílci

Charlieho andílci (Charlie's Angels, 2000) (Blu-ray)

Český název: Charlieho andílci

Originální název: Charlie's Angels

Rok výroby: 2000

Žánr: Akční / Komedie / Dobrodružný / Mysteriózní

Délka: 98 minut (1:38)

Režie: McG

Hrají: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bill Murray, Sam Rockwell, Kelly Lynch

Studio: Sony Pictures

Distribuce v ČR: Bontonfilm, a. s. (od 2. 8. 2010)

Šéf dynamické hi-tech společnosti Knox Technologies byl profesionálním způsobem unesen přímo ze své kanceláře. V ohrožení jsou milionové zisky firmy, sám pan Knox a jak se rychle ukáže i tisíce nevinných lidí. Jaký bezohledný padouch stojí za únosem? O co mu vlastně jde? A jak se mu dostat na kobylku?

Na tři otázky musí najít odpovědi tři krásné špičkové agentky Natalie, Dylan a Alex, které pracují pro soukromou detektivní agenturu pana Charlieho. Každá z dívek je docela jiná, ale něco mají všechny tři společné – inteligenci a sexappeal. Obojí používají se stejným šarmem a jistotou jako asijská bojová umění, ruční i těžké palné zbraně a nejvyspělejší špionážní techniku.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Invictus: Neporažený

Invictus: Neporažený (Invictus, 2009) (Blu-ray)

Český název: Invictus: Neporažený

Originální název: Invictus

Rok výroby: 2009

Žánr: Drama / Historický / Sportovní

Délka: 133 minut (2:13)

Režie: Clint Eastwood

Hrají: Matt Damon, Morgan Freeman, Scott Eastwood, Langley Kirkwood, Robert Hobbs

Studio: Warner Bros.

Distribuce v ČR: Magic Box (od 4. 8. 2010)

Za svůj hrdinský boj proti apartheidu strávil 27 let ve vězení. Co udělal Nelson Mandela po svém zvolení do funkce prezidenta Jihoafrické republiky? Odmítl pomstu, odpustil všem, kteří ho utiskovali a začal hledat národní soudržnost na velmi nezvyklém místě: na poli rugbyového hřiště.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Připomínám, že přehled všech připravovaných titulů naleznete v Blu-ray kalendáři, k dispozici je také Blu-ray katalog, obsahující všechny u nás dosud vyšlé i připravované tituly.

Důležitá poznámka na závěr: tyto tituly, stejně jako všechny ostatní u nás oficiálně distribuované, jsou vybaveny českou jazykovou podporou – vždy ve formě českých titulků a většinou i dabingu. Pokud tato informace není uvedena v Blu-ray katalogu, je to proto, že čekáme na definitivní upřesnění údajů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře