Tuzemské Blu-ray filmy - 28. týden 2011

vydáno 12. 7. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, BluRayEdice.cz, film, Westbrick murders, Zabijáci z Westbricku

Prázdniny jsou v plném proudu a pro tuzemský trh s Blu-ray plackami to znamená jediné: naprosto minimální nabídka. Na pultech obchodů se proto objeví pouze jeden jediný titul a aby toho nebylo málo, během příštího týdne nedorazí rovnou žádný. Pěněženky tak můžete nechat v klidu odpočívat, protože i za novinku tohoto týdne dáte pouhé dvě stovky.

Tuzemské Blu-ray filmy 28. týdne, jejich kompletní profily, technické specifikace a bonusy

Vycházejí totiž Zabijáci z Westbricku, další počin Blu-ray edice, která na trh dováží disky s nulovou bonusovou nadílkou (a často také s nízkou atraktivitou obsahu), díky čemuž je možné srazit cenu filmu korunu pod dvě stovky. Konkrétně Zabijáci z Westbricku jsou přestylizovaný thriller, o jehož příběhu si můžete zkusit udělat obrázek pomocí traileru, který jsme na HDmagu nedávno zveřejnili.

A jelikož se příští týden na český trh žádné Blučko nechystá, dáme si po dlouhé době s Blu-ray výhledem pauzičku. Vrátíme se až pětadvacátého, kdy by mimo jiné měl vyjít dlouho odkládaný Barbar Conan, mezi spoustou novinek pak bude k nalezení také očekávaná Apokalypsa F.F. Coppoly, která navzdory původním zvěstem nevyjde v ošizené jednodiskovce, ale v dvouplackové edici s oběma sestřihy. Což je pecka. A nebojte, obzor se sice odkládá, obsah ale přibývat bude i nadále!

Pokud chcete nahlédnout do své Blu-ray budoucnosti, mrkněte do našeho kalendáře, kde jsou všechny novinky příštích týdnů hezky pohromadě, s českými přebaly, s výpisy bonusů a s dalšími podrobnostmi.

BUĎTE V KONTAKTU, sledujte autorovy tipy a postřehy na Google+, HDmag.cz na facebooku a na twitteru

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře