Tuzemské Blu-ray filmy - 27. týden 2011

vydáno 4. 7. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Drive Angry, film, Fotr je lotr, Jeho fotr to je lotr

Začaly prázdniny a český Blu-ray trh se tomu logicky přizpůsobil. Co to znamená? Že si českou vysokodefiniční premiéru odbudou pouhé tři tituly, které ještě ke všemu mají k atraktivitě vskutku daleko. A pokud nefandíte komediím, měli byste mít obzvlášť jasno – tento týden pro vás není nikterak zajímavý.

Tuzemské Blu-ray filmy 27. týdne, jejich kompletní profily, technické specifikace a bonusy

Asi největší komerční potenciál skýtá ve středu vycházející komedie Fotr je lotr, kterou rovnou doprovází druhý díl Jeho fotr, to je lotr. Veleúspěšné filmy na trh přicházejí paradoxně až po uvedení třetího dílu série a zakládají katalogové vakuum, které bude během letních měsíců vznikat.

V ten samý den pak vychází poslední část nadílky prvního prázdninového týdne. Jmenuje se Drive Angry, hraje v něm Nicolas Cage a je to děsná, ale opravdu děsná ptákovina. A ačkoliv se k tomu tvůrci nehlásí, nechtěně také komedie. Co je pak smutné – že je mnohem vtipnější než předešlé dva zmiňované snímky.

Drive Angry vypráví o uprchlíkovi z pekla, který kráčí po zemi s jediným cílem: pomstit smrt své dcery. Po krku mu ale jde „pekelný agent“, který má dostat uprchlou duši zpět tam, kam patří. Drive Angry se nebere vážně, je legračně hloupoučké a když se na tyhle „nedostatky“ psychicky připravíte, tak také neskutečně zábavné.

Nic jiného tento týden nenabídne. Distributoři se, stejně jako většina zákazníků, hodlají – dá-li počasí – válat někde na sluníčku, žádné zázraky proto nečekejte ani v příštích týdnech. Alespoň budete moct dohánět resty z týdnů a měsíců minulých ;).

Obsáhlý výhled Blu-ray premiér klasicky v našem kalendáři

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře