Tuzemské Blu-ray filmy - 27. týden 2010

vydáno 4. 7. 2010 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, film, Magic Box, Paramount, Paramount Pictures, Prokletý ostrov, Shutter Island

Blu-ray Disc logo

V nadcházejícím týdnu se na našem trhu objeví jediný nový Blu-ray film. Mysteriózní thriller Prokletý ostrov režiséra Martina Scorseseho s Leonardem DiCapriem v hlavní roli si teď jako obvykle krátce představíme. Prázdniny jsou v plném proudu, bohužel i ty distribuční, takže to teď pár týdnů bude s Blu-ray disky špatné…

TIP: Nevyžadujete český dabing ani titulky? Chcete vědět, co na Blu-ray vychází v zahraničí? Sledujte každou sobotu seriál Blu-ray filmy ve světě a budete v obraze.

Všechny u nás oficiálně distribuované zahraniční filmy mají české titulky a ve většině případů i dabing. Tyto údaje budou upřesněny vždy až po osobním ověření, což může nějaký čas trvat. Informace o harmonogramu vydávaných titulů pocházejí z oficiálních materiálů distribučních společností, přesto se termíny i skladba filmů mohou změnit.

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (Shutter Island, 2010) (Blu-ray)

Český název: Prokletý ostrov

Originální název: Shutter Island

Rok výroby: 2010

Žánr: Drama / Thriller / Mysteriózní / Horor

Délka: 137 minut (2:17)

Režie: Martin Scorsese

Hrají: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Max von Sydow, Michelle Williams

Studio: Paramount Pictures

Distribuce v ČR: Magic Box (od 7. 7. 2010)

Když federální agent Teddy Daniels (DiCaprio) dorazí do věznice pro psychicky narušené zločince na ostrově Shutter Island, zdá se, že půjde jen o rutinní vyšetřování. Jenže atmosféra na ostrově brzy zhoustne. Jak Teddy postupuje kupředu, odhaluje stále otřesnější a temnější skutečnosti. Nakonec zjistí, že existují místa, která člověku už nikdy nedovolí odejít…

Mrazivý thriller, ze kterého podle kritiků „sálá napětí tak, že je přímo horký na dotek“, je výsledkem opětovné spolupráce oscarového režiséra Martina Scorceseho a Leonarda DiCapria.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Připomínám, že přehled všech připravovaných titulů naleznete v Blu-ray kalendáři, k dispozici je také Blu-ray katalog, obsahující všechny u nás dosud vyšlé i připravované tituly.

Důležitá poznámka na závěr: tyto tituly, stejně jako všechny ostatní u nás oficiálně distribuované, jsou vybaveny českou jazykovou podporou – vždy ve formě českých titulků a většinou i dabingu. Pokud tato informace není uvedena v Blu-ray katalogu, je to proto, že čekáme na definitivní upřesnění údajů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře