Tuzemské Blu-ray filmy - 21. týden 2011

vydáno 22. 5. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: 3D, Austin Powers: Špión, který mě vojel, Blu-ray, film, Jackass, Jackass 3, Spolubydlící, Tábor tygrů

Tento týden asi většina vášnivých Blu-ray sběratelů ušetří. Rozložení je sice rovnoměrné – dvě katalogovky a dvě novinky, ale šance, že by BD premiéry tohoto týdne zaujaly větší množství lidí, jsou dost nízké. Ostatně posuďte sami.

Tuzemské Blu-ray filmy 21. týdne, jejich kompletní profily, technické specifikace a bonusy

V pondělí Bontonfilm vyrukuje s nepříliš vychvalovaným teenagerským thrillerem Spolubydlící, který může zajímat snad jen fanoušky Minky Kelly, Leighton Meester (ze Super drbny) nebo Cama Gigandeta. Jedná se totiž o jeden z těch filmů, které se právem ztratily mezi kinopremiérami a právem se ztratí i na Blu-ray/DVD trhu.

Podstatně zajímavější je druhá pondělní Blu-ray premiéra: Tábor tygrů, výborné drama s Colinem Farrellem, které dokazuje, že Joel Schumacher sice umí točit dobré filmy, ale jen když mu producenti přiškrtí rozpočet (viz Telefonní budka vs. Batman a Robin;).

Středa pak bude patřit milovníkům komedií, na pulty obchodů se totiž chystá Austin Powers: Špion, který mě vojel, kde Mike Myers při cestě do minulosti vystřídá hned několik rolí. První „powersácký“ film (Špionátor) má přitom vyjít pod štítkem Blu-ray edice někdy během tohoto roku (datum zatím nebylo stanoveno), jen za kapánek rozdílnou cenu – zatímco za Špióna, který mě vojel dáte 499Kč, Špionátor vyjde na 199Kč.

Tuzemské Blu-ray filmy - 21. týden 2011

Druhou středeční novinkou pak bude třetí film o skopičinách nenapravitelné bandy Jackass. Ten sice vznikal ve 3D, k nám ale dorazí jen ve 2D verzi, i když ve dvou sestřizích. Paramount totiž u filmu odmítl použít Blu-ray 3D specifikace a ke zprostředkování trojrozměrného obrazu se rozhodl využít starých anaglyfických brýlí. Blu-ray 3D by tak u nás nevyšlo, ani kdyby distributor chtěl. Viz. novinka Jackass 3D na Blu-ray bez 3D.

Další filmy tento týden nevycházejí, ale pokud vás zajímá, na co začít šetřit už teď, mrkněte do našeho Blu-ray kalendáře, který je doplněn o Blu-ray premiéry na celý červen, kdy mimo jiné vychází rozšířená edice Pána prstenů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře