Tuzemské Blu-ray filmy - 17. týden 2011

vydáno 25. 4. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Flammen & Citronen, Fotři jsou lotři, Going Postal, Plamen a Citron, Zaslaná pošta

Následující týden na Blu-ray premiéry bohatý není. Jasně, kvantita ještě nemusí znamenat kvalitu, jenže tentokrát se na nás moc zajímavých titulů nechystá a tím nejlákavějším je paradoxně ten nejlacinější. Blu-ray edice totiž na konci týdne vytahuje triumf v podobě Plamenu a Citrónu, dánského historického krimi-dramatu, ověnčeného filmovými cenami z celého světa.

Tuzemské Blu-ray filmy tohoto týdne a jejich kompletní profily

O moc zajímavější tituly Blu-ray edice letos nenabídne, takže prvního května určitě čekejte u svého oblíbeného obchodu a podstrakávejte prodavačkám 199Kč. Pokud se kvalita oproti minulým releasům Blu-ray edice moc nezmění, čeká nás přijemné pokoukání i po technické stránce.

Jinak je příští týden obzvlášť oproti těm minulým opravdu chudý. Chystají se na nás jen dva další filmy, z nichž je ještě jeden z Blu-ray edice. Co za dalších 199Kč dostanete, pokud si koupíte Zaslanou poštu, si můžete přečíst v naší recenzi. Není to sice žádná sláva, ale fanoušci Terryho Pratchetta jsou z filmu nadšení. Pokud vám Pratchettovy knihy nic neříkají, asi se Blučku vyhněte.

Blu-ray filmy - 17.týden 2011

Posledním filmem v našem výčtu je komedie Fotři jsou lotři. Už druhé pokračování o Gaylordu Jebalovi a jeho rodinných problémech si u nás odbylo kinopremiéru o Vánocích a bohužel potvrdilo, že kvalita série upadá. Ale chemie mezi De Nirem a Benem Stillerem i nadále funguje, takže byste si jí mohli užít i přes scenáristické vaření z vody.

Po několika nařachaných dnech to tentokrát žádná parádička není. Alespoň nebudete tolik utrácet.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře