Tuzemské Blu-ray filmy - 12. týden 2008

vydáno 16. 3. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 9 komentářů

Tagy: Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, Blu-ray, Bonton, film, Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec, Sony Pictures, Superbad, Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, Zprávař: Příběh Rona Burgundyho

Zítra se na pultech tuzemských obchodů objeví další Blu-ray film z distribuce společnosti Bontonfilm, teenagerská komedie Superbad. Jako obvykle si ji krátce představíme.

Všechny u nás oficiálně distribuované filmy mají české titulky, některé mají i dabing. Tyto údaje budou upřesněny vždy až po osobním ověření, což může nějaký čas trvat. Informace o harmonogramu vydávaných titulů pocházejí z oficiálních materiálů distribučních společností, přesto se termíny i skladba filmů mohou změnit.

Superbad

Superbad (2007)
  • Český název: Superbad
  • Originální název: Superbad
  • Rok výroby: 2007
  • Žánr: Komedie
  • Délka: 118 minut (1:58)
  • Režie: Greg Mottola
  • Hrají: Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse, Stacy Edwards, Kevin Corrigan
  • Studio: Sony Pictures
  • Distribuce v ČR: Bontonfilm, a. s.
  • Dostupnost v ČR od: 17. 3. 2008

Ve filmové i televizní tvorbě Judda Apatowa najdeme jak kontroverzní díla, tak velice emocionální. Jako scénárista a režisér filmů Zbouchnutá a 40 let panic, producent hitových komedií Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho a autor velice úspěšných seriálů Machři a šprti a Kolej, základ života si získal pověst někoho, kdo je schopen úspěšně propojit sentimentalitu a syrovost.

Superbad je varujícím příběhem dvou dospívajících chlapců, které čeká maturita. Jsou na sobě obrovským způsobem závislí, ale teď by měl každý z nich jít na jinou vysokou školu a čeká je odloučení. Evan (Michael Cera) je milý, chytrý a stydlivý. Seth (Jonah Hill) je drzý, náladový a posedlý děvčaty. Ve filmu sledujeme jejich zoufalé pokusy zapůsobit během jedné bláznivé noci na osoby, po kterých touží… během jediné příšerné, potupné noci, na kterou po zbytek života vděčně vzpomínáte.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu.

Připomínám, že přehled všech připravovaných titulů naleznete v kalendáři filmů, k dispozici je ale také databáze filmů, obsahující všechny u nás dosud vyšlé i připravované tituly.

Důležitá poznámka na závěr: tyto tituly, stejně jako všechny ostatní u nás oficiálně distribuované, jsou vybaveny českou jazykovou podporou – vždy ve formě českých titulků a někdy i dabingu. Pokud tato informace není uvedena v databázi filmů, je to jen proto, že čekám na definitivní upřesnění údajů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 12. týden 2008

Vložil Anonym roman (bez ověření), 17. Březen 2008 - 13:11

Obrázek uživatele Anonym   roman

Kedy pride tento film na slovensky trh?

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 12. týden 2008

Vložil d.f.h, 17. Březen 2008 - 13:15

Obrázek uživatele d.f.h

Hmmm, tak to bohužel nevím :( Na stránkách slovenského Bontonfilmu toho o Blu-ray opravdu moc není: http://www.bontonfilm.sk/umd/aktualne/ ale můžete se jich zkusit zeptat přímo. Předpokládám, že nikdo jiný než Bontonfilm na Slovensku Blu-ray nedistribuuje, stejně jako u nás.

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 12. týden 2008

Vložil Barva (bez ověření), 17. Březen 2008 - 14:28

Obrázek uživatele Barva

Chtěl jsem se jen zeptat zda už nejsou nějaké informace o filmu 30 dní dlouhá noc.Zajímám se hlavně proto protože tento titul vyšel u společnosti Sony pictures a to je jediná společnost která zazím na náš trh dodává BR tituly s čewskou podporou.Takže by po Rezident evil 3 byla k mání další novinka která by stála za to.

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 12. týden 2008

Vložil d.f.h, 17. Březen 2008 - 14:49

Obrázek uživatele d.f.h

kalendáři plánovaných Blu-ray filmů tento film zatím není, ale to se samozřejmě může změnit… Uvidíme, jestli se Bontonfilm letos pochlapí, protože zatím je to celkem bída.

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 12. týden 2008

Vložil talkron (bez ověření), 23. Březen 2008 - 12:07

Obrázek uživatele talkron

na 30 dni u nas vlastni prava Blu Sky Film, takze to u nas na Blu s velkou pravdepodobnosti nevyjde(pokud to v zahranici nekde s podporou prodavaji, tak je to asi omyl ze strany Sony a s koupi bych nevahal, stejne to kdekoliv na svete bude levnejsi nez u nas…leda snad s vyjimkou Japonska a podle recenzi je to to Top Tier 1 titul, takze spickova kvalita…)

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 12. týden 2008

Vložil Barva (bez ověření), 21. Březen 2008 - 12:12

Obrázek uživatele Barva

Nemá někdo zájem o film Vítejte v džungli?Samozřejmě se jedná o film na BR disku který je nový.Pouze jsem zkousel zda je funkční a hrál tak 5–10.min.Film obsahuje české titulky i dabing.Cena je 599kč.Moje emailová adresa je – jirka.barva@email.cz a tel. 723 724 443

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 12. týden 2008

Vložil Barva (bez ověření), 21. Březen 2008 - 12:33

Obrázek uživatele Barva

Chci se zaregistrovat do vašeho diskuzního fóra 1080p.cz ale nějak se mi to nedaří.Kde může být chyba?

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 12. týden 2008

Vložil d.f.h, 21. Březen 2008 - 13:21

Obrázek uživatele d.f.h

Napište mi na e-mail hrouzek@hdmag.cz, zkusíme to nějak vyřešit. Díky za info.

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 12. týden 2008

Vložil Barva (bez ověření), 21. Březen 2008 - 12:50

Obrázek uživatele Barva

Když se chci přihlásit tak mi to píše že mám špatné uživatelské jméno.A když se chci znovu zaregistrovat tak mi to píše že už jsem zaregistrovaný.Tak nevím…Jde mi o to že nabízím film Vítejte v džungli a někdo na foru shání filmy s českou podporou za 599.kč a nemůžu se s ním spojit.