Transformers 3 konečně i na Blu-ray 3D

vydáno 15. 12. 2011 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma 3D, Filmy | 4 komentáře

Tagy: 3D, Blu-ray, Blu-ray 3D, Transformers, Transformers 3, Transformers: Dark Side of the Moon

Transformers 3 (Transformers: Dark of the Moon, 2011) (Blu-ray)

Styloví plecháči z dílny Michaela Baye se sice několik týdnů prohání i po tuzemských krámech, avšak jak jsme vás informovali (anebo jste již sami okusili), první vydání Transformers 3 na Blu-ray nepatří zrovna mezi nejšťastnější.

V Paramountu totiž zažili menší zatmění v podobě vidiny snadno ukořistěných peněz na nedočkavcích, kteří se chtěji se svým oblíbeným blocbusterem pomuchlovat co možná nejrychleji, a z toho důvodu nevyslali na první modré disky nic víc než samotný film. Bez bonusů a pouze ve 2D, které se sice řadí mezi nejlepší prepisy letošního roku (viz. naše recenze), avšak oddaným fanouškům Optima a jeho cybertronských kámošů jen těžko vynahradí absenci očekávaného třetího rozměru a hlavně předpokládanou nálož bonusových materiálů.

Studio si je naštěstí své odporné, leč zatraceně úspěšné taktiky dobře vědomo a nehodlá release dopředu oznámené plnohodnotné edice nadále odkládat. V kalendáři si proto označte datum 22. 2. 2012 (v USA vyjde disk dokonce o něco dřív), kdy Transformers poprvé vyjedou do domácích kin v plně trojrozměrném nasazení, s původním poměrem obrazu 2.39:1 a doufejme, že i „sedmjedničkovým“ Dolby TrueHD, o němž spekulují zahraniční weby, neboť tuzemské obchody zatím hlásí pouze TrueHD 5.1 pro anglickou a klasické Dolby Digital 5.1 pro českou stopu.

Transformers 3 (2011) Transformers 3 (2011) Transformers 3 (2011) Transformers 3 (2011)

O obsahu bonusů se zatím neví v podstatě nic, ovšem samotný Bay slíbil nálož podobnou té u předchozích dílů. A ta byla skvostná. Kromě Blu-ray 3D by přitom edice měla obsahovat i 2D verzi, DVD a v zahraničí rovněž i digitální kopii.

A my se ptáme: Půjdete do třetích Transformers až nyní? Anebo jste neodolali a pořídili jste si souboj robotů o matičku Zem již před pár týdny?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Transformers 3 konečně i na Blu-ray 3D

Vložil th0ca (bez ověření), 15. Prosinec 2011 - 18:22

Obrázek uživatele th0ca

ja kupuju trilogii 2D, ale az zlevni, protoze nyni davat za 3 filmy v packu ty sami penize jako za kazdy film zvlast je blbost.

Re: Transformers 3 konečně i na Blu-ray 3D

Vložil KARLOS (bez ověření), 15. Prosinec 2011 - 21:36

Obrázek uživatele KARLOS

Jojo, já čekám… Dvojku jsem kupoval primárně za účelem bonusů a na samotnou filmovou placku jsem se narozdíl od jedničky podíval jen jednou…

Re: Transformers 3 konečně i na Blu-ray 3D

Vložil Anonym (bez ověření), 16. Prosinec 2011 - 3:02

Obrázek uživatele Anonym

Nevíte jestli vyjde ve 3D i 1. A 2. díl?

Re: Transformers 3 konečně i na Blu-ray 3D

Vložil th0ca (bez ověření), 16. Prosinec 2011 - 11:56

Obrázek uživatele th0ca

mozny je vsechno ^_^