Toshiba nabízí slevu na své HD DVD přehrávače

vydáno 17. 5. 2007 | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: Blu-ray, DMP-BD10A, HD DVD, HD-A2, Panasonic, přehrávač, Toshiba

Válka formátů vysokého rozlišení pokračuje, tentokrát na poli přehrávačů. Před pouhými několika dny oznámil Panasonic zlevnění svého nového Blu-ray klenotu DMP-BD10A na $599, dnes prozměnu zlevňuje HD DVD přehrávače Toshiba. V rámci akce, probíhající (samozřejmě…) pouze na americkém trhu, může kupující ušetřit až 200 dolarů.

Podle oznámení HD DVD Promotion Group bude jednorázová slevová akce probíhat ve dvou krocích:

  • Od 20. května do 9. června platí sleva $100 při koupi HD DVD přehrávače Toshiba HD-A2. Díky tomu vyjde tento už tak lákavě levný přehrávač na vcelku neodolatelných $299.
  • Od 10. června do 16. června platí sleva $100 při koupi jakéhokoliv HD DVD přehrávače značky Toshiba. Dalších sto dolarů ušetří zákazník při současném nákupu jakékoliv HDTV Toshiba s úhlopříčkou alespoň 42".

Navíc si až do 31. června může každý nový majitel HD DVD přehrávače Toshiba zdarma vybrat pět z celkem patnácti nabízených HD DVD titulů.

Je zřejmé, že se potenciální zákaznící mohou v rámci přiostřujícího souboje HD DVD a Blu-ray táborů těšit na další neodolatelné slevy a akce. Letošní rok bude pro technologie vysokého rozlišení totiž poměrně zásadní, v obou formátech vychází stále více filmů a seriálů a před koncem roku se tradičně očekává skutečná filmová smršť. Čím víc se do té doby podaří dostat k běžným uživatelům přehrávačů, tím větší budou následné zisky.

V Evropě (a tím pádem i u nás) si o něčem podobném zatím můžeme nechat jenom zdát – například přehrávač Toshiba HD-A2 zde zatím ani není v prodeji.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře