TOP herní trailery z E3 2014

vydáno 10. 6. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Ze světa | 4 komentáře

Tagy: hry, Microsoft, PlayStation, Sony, trailer, Xbox One

Z E3 přichází jeden chytlavý trailer za druhým, zde jsou ty nejzajímavější.

UNCHARTED 4 – TEASER

Vcelku tradiční Uncharted upoutávka, která jela přímo z herního enginu a již tak brala dech. Což se od Naughty Dog tak nějak čekalo.

RISE OF THE TOMB RAIDER – TEASER

Pro mě osobně jedno z nejmilejších překvapení. Atmosférický návrat Lary Croft, která se vyrovnává se zážitky z předchozího restartu a evidentně není moc v pohodě. Snad se tvůrci opřou i trochu do psychologie. Jednalo by se o v rámci akce zajímavou inovaci.

BLOODBORNE – TEASER

Od tvůrce Dark Souls se procházka růžovým sadem rozhodně nečeká a podle traileru tomu tak rozhodně nebude. Atmosféra jak se sluší a patří.

HALO: THE MASTER CHIEF COLLECTION – TRAILER

Master Chief je zpátky a tentokrát si na Xbox One můžete zahrát všechna jeho velká dobrodružství. Jedna z největších událostí ze stáje Microsoftu, navíc podpořená dalšími informacemi o seriálové podobě hry.

DEAD ISLAND 2 – TEASER

Jeden z nejvtipnějších a nejnápaditějších trailerů letošní E3, ve kterém se lehká atmosféra mísí se zombies a černým humorem. Paráda.

STAR WARS: BATTLEFRONT – TRAILER

Jakmile EA ukořistilo licenci na Star Wars, vědělo se, že letos na E3 s něčím přijde. Nakonec se zatím vsadilo na klasický Battle front, nicméně způsobem, který fanouška vesmírné ságy musel zákonitě potěšit. Hraje se hodně na nostalgii, na Johna Williamse a na známé lokace, které si vývojáři vyrazili odfotit do terénu. Přiznám se, že mě Battlefront nikdy moc nebral hlavně kvůli svým multiplayerovým kořenům, ale tenhle trailer, nebo spíše making-off featurette je prima.

THE LAST OF US: REMASTERED – TRAILER

Postapokalyptická hitovka The Last of Us, patřící mezi to nejlepší, co nabídla předchozí generace herních konzolí, se letos v červenci dočká remasterované verze pro PS4, což logicky muselo vyústit v trailerový sestřih na E3. Nic nového samozřejmě nečekejte, Sony a Naughty Dog však přesto vykouzlili další atmosférický foršpan, který dovede zlákat ke koupi. Obzvlášť pokud tenhle emocionálně vypjatý příběh s výtečnou herní náplní a mechanismem ještě nevlastníte.

METAL GEAR SOLID V – TRAILER

Není pochyb o tom, že nový Metal Gear Solid bude obrovský hit a bude z nové generace konzolí ždímat současné maximum. Gameplay videa vypadají skvěle a stejně tak i nový trailer, který si tradičně střihnul sám tvůrce série Hideo Kojima. Bez dialogů, jen s Mikem Oldfieldem jako soundtrackem v pozadí. Chuťovka. Jen škoda, že ne každý je fanoušek „metalgearovského“ vyprávění, kdy 5 minut hrajete a čtvrt hodiny sledujete krásně vyrenderované video.


ASSASSIN'S CREED: UNITY – TRAILER

Po Americe a mořských dálavách se zabijácká série Assassin's Creed vrací do Evropy a přímo do jedné z nejzásadnějších kapitol zdejších dějin – Francouzské revoluce. A nový cinematic trailer tradičně ukazuje, že Ubisoft má podobné renderované chuťovky jednoduše v malíku.

The Division – TRAILER

Patos a precizní zpracování jedou na maximum. A co je na The Division vůbec nejlepší? Že gameplay videa vypadají úplně stejně dobře a představují skutečný next-gen, jak jsme ho chtěli mít již u technicky ořezaných Watch Dogs.
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: TOP herní trailery z E3 2014

Vložil Avari (bez ověření), 10. Červen 2014 - 18:07

Obrázek uživatele Avari

Ehm, Naughty Dog potvrdil, že nejde o render, ale o in game grafiku, kdy by hra měla běžet v 1080p/60fps. Naughty Dog nikdy rendery neukazoval. http://www.gamepur.com/…ling-im.html

Re: TOP herní trailery z E3 2014

Vložil Psema (bez ověření), 11. Červen 2014 - 18:23

Obrázek uživatele Psema

Vím, vím, nedostal jsem se k opravě. :)

Re: TOP herní trailery z E3 2014

Vložil Avari (bez ověření), 12. Červen 2014 - 18:44

Obrázek uživatele Avari

Vycolorovaná verze vypadá ještě lépe. http://www.gamepur.com/…rrected.html

http://a.pomf.se/ulhgiw.webm

Re: TOP herní trailery z E3 2014

Vložil jonn (bez ověření), 16. Červen 2014 - 2:46

Obrázek uživatele jonn

i presto ze zombiky nemusim tak jsem dal „The Last of Us“ sanci.PS4 vlastnim a hru jsem na predchozi PS3 nehral a ani nevidel tak uvidime..snad me to bude bavit:)