Tim Burton bude na pražské výstavě rozdávat podpisy, vstupenky se začnou prodávat v pátek

vydáno 12. 3. 2014 | autor Anna Kopecká | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Danny Elfman, Dům u Kamenného zvonu, Obecní dům, Praha, Smetanova síň, Smetanova síň Obecního domu, Ticketpro, Tim Burton a jeho svět, Tim Burton výstava

O výstavě Tim Burton a jeho svět, která bude v Praze probíhat od 28. března do 3. srpna 2014, jistě dávno víte, neboť jsme o ní psali již v prosinci. Kdo pak má kromě počinů Tima Burtona v oblibě i hudbu z jeho filmů, jistě už má doma připravenou vstupenku na koncert Danny Elfman's Music from the Films of Tim Burton, který skladatel společně s režisérem osobně uvedou, a který se uskuteční v úterý 25. března ve Smetanově síni pražského Obecního domu.

Tim Burton a jeho svět (banner): www.timburton.cz

Co však doposud zůstávalo záhadou, byly informace ohledně autogramiády režiséra, který kromě zmíněného koncertu zahájí i výstavu. Ledy podivně „mysteriózního“ přístupu organizátorů však byly konečně prolomeny a nynější informace jsou následující:

  • Tim Burton bude přítomen v den zahájení výstavy (tzn. pátek 28. března), kdy proběhne veřejně přístupná autogramiáda.
  • Vstupenky v kombu autogramiáda+expozice se začnou prodávat v pátek 14. března v 10:00, a to výhradně na webu Ticketpro.cz.
  • Cena jedné vstupenky je příjemných 190 korun (tedy stejná cena jako nesnížené vstupné pouze na výstavu).
  • Počet vstupenek na autogramiádu je pouhých 250 kusů.
  • Tim Burton nebude podepisovat filmy (Blu-raye tedy nechte doma), ale pouze vybrané publikace, které budou mimo jiné k dostání přímo v místě konání výstavy. Jednou z potvrzených knih je nově vydaná sbírka Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy. Podle dostupných informací jde o osobní přání režiséra a kompletní seznam všech knih, které Burton bude podepisovat, by měl být brzy zveřejněn na oficiálním Facebooku výstavy a také na oficiálním webu.
  • Na výstavě je zakázáno fotografovat (bylo tomu tak i na námi navštívené mutaci výstavy v Paříži a nejde tedy o žádný „český výmysl“).

Stačí snad už jen dodat, že prodej klasických vstupenek bude též probíhat na webu Ticketpro, ale i přímo v Domě U Kamenného zvonu. Informace o ceně vstupenek naleznete v jednom z našich zmíněných starších článků či na oficiálním webu výstavy . Pro čerstvé informace doporučujeme též sledovat již zmíněný Facebook události, kam můžete směřovat i případné dotazy.

Chystáte se na výstavu Tim Burton a jeho svět?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře