Televize Samsung Série 9 - chytré technologie a multimedia

vydáno 20. 10. 2008 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory | 7 komentářů

Tagy: 1080p, DNIe Pro, Full HD, HDMI, HDTV, InfoLive, Knihovna, LCD, LED, RSS, Samsung, televizor, Ultra Clear, USB, WiseLink Pro

Samsung logo

Nejmodernější Smart LED Technologie a Advanced Media Solution tvoří srdce televizorů Samsung Série 9

Nová řada Full HD LCD televizorů Samsung Série 9 je plná nejnovějších technologických inovací v kvalitě obrazu, designu i vyspělých mediálních řešení, která potvrzují vedoucí postavení Samsung v oblasti plochých televizorů.

Srdcem této řady je technologie smart LED, která přináší skutečnou černou a v současnosti nejvyšší dostupný kontrast. Využívá inteligentní systém, nazvaný místní ztlumení, který analyzuje vstupní signál a intuitivně zapíná či vypíná jednotlivá světla v řadě LED podsvícení podle potřeby. Kromě výjimečné kvality obrazu, přináší LED technologie také výraznou úsporu spotřeby energie.

„Tento produkt úspěšně spojuje prvky přátelské k životnímu prostředí v designu i obrazové kvalitě,“ řekl Yoon Boo-keun, výkonný Vice President divize Visual Display Samsung Electronics.

Tato technologie je spojená s patentovaným Ultra Clear panelem, který přidává další vrstvu. Díky tomu displeje méně odráží světlo a obraz je jasnější s reálnějšími barvami.

Samsung HDTV Série 9

Televizory řady 9 (46 a 55 palců) jsou také vybaveny DNIe Pro, technologií digitálního zpracování obrazu firmy Samsung, která je vylepšenou verzí proslulého Digital Natural Image Engine, plným HD 1080p s rozlišením 1920×1080, což je zhruba dvojnásobek rozlišení obvyklého u současných modelů.

Ani vyznavači stylu se nemusejí obávat. Design rozhodně nebyl obětován na oltář technického pokroku. Všechny špičkové technologie, které najdete v televizorech řady 9, jsou uzavřeny v designu křišťálu roku 2008. Díky tomu nový televizor zvýrazní i ten nejmodernější interiér, ale zároveň snižuje jeho ekologickou stopu. Nový kreativní výrobní proces totiž vytváří jemný barevný nádech již při tvarování materiálu, což umožňuje zcela vynechat druhý krok – barvení.

Jemný barevný nádech ve spojení s luxusním platinově černým povrchem vytváří dojem vysoké řemeslné kvality a přirozené krásy a elegance křišťálu. Elegance je dále umocněna unikátním dálkovým ovladačem ve tvaru oblázku, který je umístěn na spodní hraně televizoru. Hlavní ovladač byl také přepracován. Přibylo na něm otočné tlačítko, které usnadňuje ovládání televizoru.

Nová řada uvádí zákazníky do nové éry užití televizorů. Představuje širokou škálu vlastností pro práci s multimédii, které přidávají nové vlastnosti a přinášejí nové zážitky u ostatních digitálních televizorů nevídané. InfoLive umožňuje zaneprázdněným profesionálům mít vždy přístup k nejčerstvějším zprávám a informacím díky vestavěné RSS čtečce, která může být umístěna na spodním či horním okraji obrazovky. Nový software, instalovaný na domácím počítači, umožňuje sledovat týž obsah na více televizorech.

Samsung HDTV Série 9

Je také snadné připojit, procházet a prohlížet vlastní obsah díky rychlému USB 2.0 připojení nazvanému WISELINK Pro. Další skvělé zážitky vám přinese Knihovna, která je součástí všech televizorů. Obsahuje množství užitečného a zajímavého obsahu – galerii umění, která může změnit vzhled vašeho pokoje; kurzy vaření a cvičení; hry a další zábavu pro děti. Majitelé televizorů řady 9 mohou také stahovat zajímavý obsah ze serveru www.samsung.com a připojit ho k televizoru přes USB port.

Všechno, co se do paměti televizoru uloží, je možné snadno kontrolovat díky zjednodušenému Inteligentnímu správci obsahu. Technologičtí nadšenci také ocení HDMI 1.3 připojení (1 boční, 3 zadní konektory) díky nimž mohou připojit celou řadu zařízení bez nutnosti dalších adaptérů.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Televize Samsung Série 9 - chytré technologie a multimedia

Vložil Anonym (bez ověření), 20. Říjen 2008 - 22:55

Obrázek uživatele Anonym

Na 1000% toto napsal nekdo se samsungu nic proti ale melo by to byt taky neco pro lidi ne jen reklamni zvasty.......

Re: Televize Samsung Série 9 - chytré technologie a multimedia

Vložil d.f.h, 21. Říjen 2008 - 8:47

Obrázek uživatele d.f.h

Samozřejmě, je to přece tisková zpráva. Až bude možné získat nové modely na recenzi, bude tu recenze. To je normální postup.

Re: Televize Samsung Série 9 - chytré technologie a multimedia

Vložil Anonym (bez ověření), 21. Říjen 2008 - 7:59

Obrázek uživatele Anonym

Jj. Reklamní žvásty :) Ale já už mám z těchto nových řad objednanou plazmici model 50A756. Už se na něj docela těším. :)

Re: Televize Samsung Série 9 - chytré technologie a multimedia

Vložil Anonym (bez ověření), 24. Říjen 2008 - 15:57

Obrázek uživatele Anonym

Myslis tu se spotrebou 750W? :) Uz vim, proc je tak levna :)

Re: Televize Samsung Série 9 - chytré technologie a multimedia

Vložil Anonym (bez ověření), 27. Říjen 2008 - 11:37

Obrázek uživatele Anonym

A to jsi vyčetl na webu výrobce a vůbec se ti nerozsvítilo, že stejný údaj je uváděn i u 63" modelu. Chyby může dělat i výrobce v materiálech na webových stránkách. Model 50A557 baští 250–300/300–400/450–520W podle typu podsvětlení film/standard/dynamický. Proč je tak levná? Marketing Samsungu. Samsung se rozhodl nasadit ceny nízko, aby „likvidoval“ konkurenci. Říká se tomu strategie marketingu.

Re: Televize Samsung Série 9 - chytré technologie a multimedia

Vložil Anonym (bez ověření), 21. Říjen 2008 - 21:11

Obrázek uživatele Anonym

Ok :-)) ja taky tedy tak za mesic 40" ze serie 6 a samsung mam rad jen me lezou na nervy vsechny ty jejich plky vsech vyrobcu sorry za comment d.f.h

Re: Televize Samsung Série 9 - chytré technologie a multimedia

Vložil d.f.h, 21. Říjen 2008 - 21:22

Obrázek uživatele d.f.h

V klidu, to nemá rád asi nikdo :-) Ale většinou se pod tiskovými zprávami strhne ta nejživější debata! :-D