Televize Samsung Série 8 - tenké jako křišťál

vydáno 15. 10. 2008 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: 100Hz MotionPLUS, Blu-ray, DLNA, Full HD, HDMI, HDTV, InfoLive, JPEG, Knihovna, LCD, MP3, MPEG, RSS, Samsung, televizor, Ultra Clear Panel, USB, WiseLink Pro

Samsung logo

Samsung kombinuje úspěšný design křišťálu s nejnovější LCD technologií

Pro nové Full HD LCD televizory Série 8 (40, 46 a 52 palců) použil Samsung nový design v podobě křišťálu, který zákazníci mohli obdivovat již v modelech z jara letošního roku. Hlavní změnou je ale zmenšení tloušťky na pouhých 44,5 mm.

Ve spojení s výrazným červeným vzorem vznikl umělecký rám, ve kterém se snoubí minimalismus, elegance a řemeslná kvalita. To vše podtrhuje špičkové technologie a komponenty ukryté uvnitř.

Yoon Boo-keun, výkonný Vice President divize Visual Display společnosti Samsung Electronics, si je jist, že televizory Série 8 sklidí na trhu úspěch. „Nové televizory Série 8 nabízejí propracovaný design křišťálu s vykládaným rudým vzorem a ryzí styl, které přináší štíhlý design rámu obrazovky,“ řekl pan Yoon.

Nové televizory také naplňují filosofii Samsung a zodpovědnost vůči životnímu prostředí. Vývoj nového designu v podobě křišťálu zahrnoval i nový proces, který spojuje tvarování rámu a barvení do jedné operace. Výsledkem je nejen nový vytříbený materiál, který ztělesňuje esenci křišťálu, ale také výrazné snížení zátěže životního prostředí.

Samsung HDTV Série 8

Televizory řady 8 otvírají novou éru propojitelnosti díky technologii, která umožní zákazníkům využívat nejmodernější mediální řešení. Vlastnosti a funkce, které v současnosti nenabízejí žádné jiné televizory, dělají z modelů řady 8 srdce domácí zábavy.

Mediální řešení zahrnuje čtyři klíčové prvky: InfoLive, WISELINK Pro, DLNA a Knihovnu.

Inovativní funkce InfoLive přináší nepřetržité připojení díky speciální čtečce RSS kanálů se zpravodajstvím, informacemi o počasí a burzovními zprávami přenášeným v reálném čase. Tyto informace mohou být viditelné přes televizní obraz. WISELINK Pro využívá rychlé USB připojení k pohodlnému prohlížení vlastního obsahu – obrázků (JPEG), videa (MPEG) a hudby (MP3).

Všechny nové modely jsou také vybaveny technologií DLNA. Ty umožňují po nainstalování speciálního software na domácí počítač současně sledovat uložená či streamovaná média několika televizory v domě.

A konečně, Knihovna obsahuje širokou škálu rodinné zábavy uložené na vestavěné flash paměti. Najdete zde uměleckou galerii, hry, fitness programy i zábavu pro děti.

Samsung HDTV Série 8

Televizory Série 8 přinášejí nejvyšší obrazovou kvalitu, kterou si zákazníci již zvykli očekávat od výrobků s logem Samsung. Špičková technologie Full HD 100Hz Motion Plus minimalizuje rozmazání obrazu při rychlých scénách a Ultra Clear Panel ještě zvyšuje kvalitu obrazu tím, že dokáže zobrazit skutečně černou barvu a dosahuje vynikajících kontrastních poměrů.

Nové zjednodušené uživatelské rozhraní je ještě přehlednější a jednodušší, než kdy dříve. Je ideální pro přístup a kontrolu obsahu z externích pamětí, především díky nově navrženému otočnému navigačnímu tlačítku, které umožňuje snadno procházet položky Inteligentního správce obsahu či často sledované televizní kanály. K modelům Série 8 Samsung přidává druhý dálkový ovladač ve tvaru oblázku, který je nejen pohodlný, ale také stylový.

Samsung nezapomněl ani na HDMI připojení (1 boční, 3 zadní konektory), které umožňují připojení zařízení s vysokým rozlišením jako například herní konzole, systémy domácího kina a Blu-ray přehrávače. Připojení externích zařízení k těmto novým tenkým modelům je nyní ještě snazší než u kterékoli předchozí řady.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře