Tarantino opět slibuje: Django jako čtyřhodinová minisérie?

vydáno 26. 5. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, Django Unchained, film, Kill Bill: The Whole Bloody Affair, Nespoutaný Django, seriál

Nespoutaný Django Hollywood je plný bizarních nabídek, nápadů, filmařů a v neposlední řadě i slibů Quentina Tarantina. Snad každý si ještě dnes vzpomene na dlouholeté slibování ultimátní verze Kill Bill: The Whole Bloody Affair, která měla být delší, krvavější a vůbec ze všech nejlepší. Jenže skutek utek. A nyní se zdá, že se jí nikdy nedočkáme. A je otázkou, jestli něco podobného nepotká i Nespoutaného Djanga.

O tom se Tarantino rozpovídal na filmovém festivalu v Cannes v tom smyslu, že má doma spoustu (cca 90 minut) výtečného nepoužitého materiálu, který by stálo zato lidem ukázat. Čehož by se mělo docílit přestříháním filmu do čtyřhodinového útvaru, jenž by následně běžel na kabelové televizi v podobě mini-série.

Ano, minisérie. Django by tedy nebyl střižený jako čtyřhodinový biják, ale podobně jako Temný případ jako seriál s hodinovými epizodami vyprávějícími větší příběh. Což – přiznejme si – nezní vůbec špatně. Teď jen, aby se nápad přeměnil i v realitu, což u Tarantina bývá občas závažný problém.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře