Světová válka Z: Pitt, Zombie, steelbook a necenzurovaná verze

vydáno 6. 8. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Z domova, Ze světa

Tagy: Blu-ray, Blu-ray 3D, Brad Pitt, film, HD, necenzurovaná verze, SteelBook, Světová válka Z, unrated cut, World War Z

Světová válka Z (Blu-ray 2D) 30. říjen se stane dnem, kdy domácí kina zamoří armáda nemrtvých. V tento den se totiž do obchodů dostane jedna z největších zombie řezničin Světová válka Z. Projekt, který byl několik měsíců před premiérou označován za propadák, jelikož byl v průběhu produkce několikrát přetáčen, přestříháván a ve finální kinoverzi nakonec postrádá původně zamýšlené akční finále v zombie zamořeném Rusku.

Tyto změny film sice poznamenaly, když z něj je cítit nevyužitý myšlenkový potenciál (a oproti knižní předloze jde vyloženě o vývar). I tak se ale jedná o velmi dobrou apokalyptickou zábavu, která se hollywoodsky střiženým dokumentárním způsobem snaží přijít na kloub propuknuvší nákaze, měnící lidi na mozkožravá monstra.

Světová válka Z (Blu-ray 3D) Magic Box již oznámil, že bude přebírat verze, které byly oznámeny pro americký trh. To znamená, že budeme mít na výběr mezi 2D a 3D verzí filmu a rovněž bychom se měli dočkat všech oznámených bonusů:

  • Původ: Debata filmařů o spolupráci s hercem a producentem Bradem Pittem na dosud neviděném zombie trháku.
  • Vědecký pohled: Nahlédněte na věděcké poznatky zombie chování ve skutečném životě a zjistěte více o nemrtvých v literatuře a filmu.
  • Produkce Světové války Z
  • Propuknutí: Podívejte se na natáčení filmu s Bradem Pittem a režisérem Marcem Forsterem a užijte si dechberoucí první útok ve Filadelfii zpoza kamery
  • Cesta začíná: Ponořte se hlouběji do Gerryho boje o přežití během dramatického úniku v Severní Koreji
  • Za zdí: Prozkoumejte velkolepou scénu v Jeruzalému a objevte náročnost logistiky při vytváření rozsáhlých kaskadérských kousků a davových sekvencí
  • Kamufláž: Zažijte finální střet mezi Gerrym a zombies, a odhalte fenomenální rozmáchost produkce filmu

2D a 3D verze se však minimálně v zahraničí (Magic Box toto zatím pro český trh nepotvrdil, ale dá se čekat, že dostaneme úplně totožné edice) budou lišit. Zatímco standardní 2D edice bude obsahovat pouze necenzurovanou verzi filmu (neví se, kolik minut, popřípadě která místa doznají změn), 3D edice ponese jak necenzurovanou verzi (pouze na 2D disku), tak původní kinoverzi ve 3D.

Studio Paramount tak bodře vybízí ke koupi dražší 3D verze, bez níž se k obou verzím filmu legálně nedostanete. Magic Box pak přihodil výbornou zprávu, že se pro český trh chystá i efektní steelbook, jenž by podle všeho měl být inspirovaný již zveřejněným přebalem 3D edice se zombies skákajícími na helikoptéru.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře