Superlevný HD DVD přehrávač Venturer SHD7000 je na trhu

vydáno 3. 12. 2007 | sekce Novinky | téma Přehrávače, Ze světa

Tagy: HD DVD, HD-A2, HD-A3, Hulk, přehrávač, SHD7000, SHD7001, Toshiba, Troy, Venturer, Walmart

…ale označení „superlevný“ si už asi nezaslouží. Tento původem čínský přehrávač v Americe totiž prodává obchodní gigant Wal-Mart za cenu necelých $200 v době, kdy mají všichni v živé paměti nedávnou akci s HD DVD přehrávači Toshiba za cenu pouhých $100.

Tato slevová akce, při které bylo možné získat HD DVD přehrávač Toshiba HD-A2 nebo dokonce HD-A3 za opravdu skvělou cenu, sice už skončila, navnadila ale případné další zájemce o HD technologie a zároveň ukázala, kam až může klesnout cena aktuálních přehrávačů.

Venturer SHD7000

V této souvislosti se $200 za přehrávač Venturer SHD7000 nemusí zdát nijak zvlášť výhodné, tato cena ale byla ohlášena už letos v létě, kdy byla nejlevnějším HD DVD přehrávačem na trhu právě Toshiba HD-A2 za $250. Venturer SHD7000 má přitom podobné low-endové parametry, zejména video výstup jen 1080i.

Toshiba HD-A2 se v tuto chvíli prodává za už zmiňovaných $250, Toshiba HD-A3 za $300, Venturer SHD7000 tedy skutečně je nejlevnějším stolním HD DVD přehrávačem na americkém trhu. Jeho uvedení ale rozhodně nezpůsobilo takový poprask, jak dovozce možná očekával.

Pro nás bude možná zajímavější informace o připravovaném modelu Venturer SHD7001. Ten se má 29. prosince objevit ve Velké Británii, kde se bude prodávat exkluzivně přes televizní „shopping“ kanál QVC (s filmy Hulk a Troy jako bonusy). Podle všeho se bude jednat o identické výrobky, alespoň co se technického vybavení týče, Venturer SHD7001 prý ale bude jaksi „lépe vypadat“. Jeho cena ovšem ještě není známá.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře