STEELBOOKOVÁ MÁNIE: Distribuce chystá další sběratelské plechy

vydáno 2. 1. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, film, SteelBook

Pokud patříte mezi filmové sběratele, kteří se rádi chlubí svojí sbírkou sběratelských edic (ať již plechových či jiných), v posledních měsících musíte mít hotové žně. Tedy za předpokladu, že berete vše, co vám přijde pod ruku a nekoukáte tolik na kvalitu samotných filmů. Pravdou totiž je, že aktuálně vychází ve sběratelských edicích takové množství průměrných snímků, že by se člověk za pár měsíců vůbec nedivil, kdyby v nich vyšel i nejnovější bulharský videofilm Jean-Claude Van Damma. Ale pojďme se raději podívat, co by nás nemělo minout do konce února.

Jako první by se mohl o slovo přihlásit Magic Box, který již dlouhé měsíce slibuje steelbookové edice Interview s upírem a Nelítostného souboje. Bohužel se datum několikrát odsouvalo, nyní už by však měly oba filmy vyjít v nákladu 500 kusůČást steelbooků chystaných na leden / únor

Poté už by se měl přihlásit o slovo Bontonfilm, jenž na úvod roku dopřeje limitované provedení v podstatě všemu, co zaznamenalo jakýs takýs divácký zájem v kinech. O slovo se přihlásí „young adult“ adaptace knižní série Labyrint: Útěk a akční Equalizer s Denzelem Washingtonem. Koncem února by je měl doplnit filmový restart Drákula: Neznámá legenda, od něhož si tvůrci slibovali start velké monstr série ve stylu Avengers. A zapomenout by se nemělo ani na horor Pod zemí, který by měl stihnout distribuci již koncem ledna. Vedle zbytku však působí zdaleka nejfádněji.

Na rozjezd roku však výběr není nejhorší.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře