Steam konečně zavádí možnost vrácení peněz

vydáno 3. 6. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Z domova | 1 komentář

Tagy: hry, Steam

Služba Steam dennodenně přináší milionům hráčů možnost snadno a rychle nakoupit tunu herní náplně dle jejich vlastní libosti, jednu věc však až dosud opomíjela – možnost vrácení peněz.

Ta je samozřejmě ošidná, neboť když si koupím hru v kamenném obchodě, také mi nedají možnost, abych ji za pár dnů přinesl s výmluvou, že ona podle recenzí strašlivá pecka je jen nudný audiovizuální vývar, který mě nudil k smrti. Steam však toto nakonec neřeší a přichází se vcelku otevřenou možností vrácení zakoupené hry.

Steam

Pakliže jste ve hře nestrávili více než** 2 hodiny a její vlastnictví nepřesáhlo dva týdny**, můžete si o vrácení peněz zažádat bez udání důvod. Pokud některou z podmínek nesplňujete, můžete si zažádat rovněž. To už se však provozující Valve na celou záležitost blíže podívá a posoudí, zda máte na vrácení peněz nárok. Vynaložené prostředky by se měly vracet zpět na bankovní účet, v nejhorším případě přistanou ve Steam peněžence.

Dobrou zprávou rovněž je, že by vrácení peněz mělo fungovat v podstatě na veškeré herní produkty. Vyjmuty jsou jen filmy, mimo Steam zakoupené produkty a dárky.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Steam konečně zavádí možnost vrácení peněz

Vložil Anonym (bez ověření), 4. Červen 2015 - 20:07

Obrázek uživatele Anonym

Táto správa patrí na Sector, ale nie na HDmag. Prečo sem dávate takéto novinky, ktoré sem nepatria? Alebo nie je o čom písať? Na stole je fúra BD ktoré by ste mohli zrecenzovať, čo nás bude zaujímať viac ako toto.