Srpnová nabídka Viasat History nabídne zevrubný pohled do historie

vydáno 31. 7. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Viasat History

Pokud patříte mezi „historické freaky“, které baví číst o královských dynastiích, velkých bitvách a starých civilizacích (ahoj, mami!), pak pro vás má ideální nabídku srpnový program Viasat History.

Již od 2. srpna startuje segment Velké zlé bitvy, ve kterém se prostřednictvím nadšenců v historických zbrojích podíváte na ty největší, nejzásadnější a nejkrvavější bitvy v historii z poněkud jiného pohledu, než jsme na historických kanálech zvyklí. Tihle pánové, pro které je rekonstrukce bitev vše, jsou totiž docela blázni a člověk by si s nimi skoro bál vyrazit na pivo.

A v krvavé řeži se svým způsobem pokračuje i v pořadu Nejkrvavější britská dynastie. Ta se blíže zabývá slavnými Plantagenty, kteří jako správní vládci trpěli úchylkami, cizoložili, pletichařili… no zkrátka dělali to samé, co všichni ostatní a padaly u toho hlavy. Seriál začíná 3. srpna ve 21.00.

Nejméně brutální bude pořad Vzestup civlizace, jenž se zaměří na budování slavných říší od Řeků přes Římany až po Vikingy. Dozvíte se toho dost o nadčasovosti některých dávných objevů, demýtizovat se bude jako na běžícím páse a dozvědět byste se měli věci, které jste nikde jinde neslyšeli. Tak uvidíme. Vzestup civilizace startuje 11. srpna ve 20:00.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře