Společnost Epson představí nové technologie projektorů

vydáno 26. 1. 2010 | autor Epson | sekce Tiskové zprávy | téma Projektory

Tagy: 3LCD, EB-450Wi, EB-Z8000, EB-Z8000WU, EB-Z8050W, Epson, ICT, Integrated Systems Europe, ISE 2010, projektor, WUXGA

Epson - logo

Společnost Epson, přední dodavatel obrazových technologií, předvede svoji revoluční sérii videoprojektorů na výstavě Integrated Systems Europe (ISE) 2010.

Epson představí své nejmodernější technologie ve výstavním a kongresovém středisku RAI Amsterdam, pavilón 4, stánek N24, od 2. do 4. února 2010 a posílí tak svoji vedoucí pozici na trhu s videoprojektory.

ISE je prominentní celoevropská výstava audiovizuálních systémů pro domácnosti i pro profesionální a obchodní trh. Tato výstava se zaměřuje na klíčové prvky v oblasti audiovizuálních prostředků, vysílání, zábavy v domácnosti i v práci a integrace elektroniky.

Projektor Epson EB-450Wi

Návštěvníci stánku si budou moci ověřit rozmanitost využití technologií společnosti Epson v sektorech vzdělávání, domácích kin, instalací a v sektoru společnosti, a to se živými ukázkami průkopnických videoprojektorů ve stánku během této výstavy.

Mezi největší překvapení, která budou vystavena, patří interaktivní projektor EB-450Wi s velmi malou projekční vzdáleností, který byl vyvinut především na základě poptávky po jednoduchém ICT zařízení ve školních třídách.

Vystavené budou také projektory Epson série EB-Z8000 včetně modelu EB-Z8000WU – prvního WUXGA 3LCD projektoru na světě, který je na trhu od září 2009 – a modelu EB-Z8050W, který má ze všech projektorů Epson vůbec nejvyšší jas se světelným výkonem bílého i barevného světla 7000 lumenů a poprvé bude předveden na ISE.

3LCD projektor Epson EB-Z8000WU

Valerie Riffaud-Cangelosi, vedoucí obchodní manažerka společnosti Epson Europe řekla:

„ISE je důležitou událostí v kalendáři společnosti Epson a toto je už pátý rok za sebou, co na této výstavě máme své produkty. Jsme rádi, že můžeme předvést fantastickou sérii projektorů, které může společnost Epson nabídnout, včetně nové profesionální série EB-Z8000, která představuje projektory Epson s nejvyšším jasem vůbec. Prezentace nového modelu EB-450Wi bude zvlášťě zajímavá, protože videoprojektory se stávají důležitým nástrojem při vylepšovaní vyučování ve školních třídách.“

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře