Soutěžte s Filmgame.cz o Blu-ray a DVD k X-Men: Budoucí minulost

vydáno 24. 10. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Filmgame, soutěž, X-Men, X-Men: Budoucí minulost, X-Men: Days of Future Past

Poslední říjnový víkend je před námi a zatímco ho budete trávit v práci, v posteli, v oblíbené hospůdce, nebo před televizí, mohli byste si i zasoutěžit o nové filmové X-Meny.

Budoucí minulost, v níž se k hrdinným mutantům opět vrátil otec série Bryan Singer, se totiž povedla (viz. naše recenze) a rozhodně stojí za to si tuhle blockbusterovou radost přihodit do své filmotéky. A to i když už jste na sérii po dvou wolverinovských solo-filmech zanevřeli.

X-Men: Budoucí minulost

Získat dvojici Blu-ray disků, anebo jedno DVD je přitom až směšně snadné. Stačí si otevřít soutěžní formulář, zodpovědět několik snadných otázek a následně doufat, že budete mít štěstí a budete vylosováni.

Ceny do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a Filmgame.cz výsledky tradičně vyhlásí na svém Facebooku a samozřejmě dá vědět příznivcům, kteří výtvor Marka Zuckerberga pravidelně neaktualizují.

Soutěž trvá do neděle 26. října, a tak máte ještě dostatek času mezi záplavami pivních tekutin a odpočinkových radovánek na pár vteřin zapojit mozkové závity.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře