Soutež s Filmgame.cz: Za pár odpovědí Blu-raye Gravitace a Plánu útěku

vydáno 17. 2. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Escape Plan, film, Filmgame, Gravitace, Gravity, Plán útěku, soutěž

Pokud jste naladěni na soutěžní notu, máte všeobecné znalosti o soutěžních filmech, anebo jen umíte velmi dobře brouzdat po Googlu, náš partner, obchod Filmgame.cz, si pro vás připravil další soutěž o zajímavé filmové ceny.

Gravitace

Jako zajímavější se pro filmové nadšence určitě jeví možnost získat za pár odpovědí v přiloženém formuláři Blu-ray disky, popřípadě DVD s filmem Gravitace, k němuž vám jako dárek přibalí i fešnou propisku. Ano, vypadá sice jako nástroj pro uspokojování sexuálních potřeb, opravdu však ukojí leda vaše pisatelské ego.

Soutěž s filmem Gravitace potrvá do pondělí 24. února do 15 hodin, takže na nalezení správných odpovědí máte dostatek času.

Pokud vám však soutěž s filmem Alfonsa Cuaróna, který získal cenu za nejlepší 3D minulého roku, nevoní a raději byste trochu staré dobré béčkové švandy, nabízí se pro vás soutěž číslo dva, v níž se nachází Blu-ray a DVD s vězeňským setkáním Arnolda Schwarzeneggera a Sylvestera Stallona Plán útěku.

Opět musíte pouze vyplnit formulář a odeslat ho s vašimi základními údaji. Soutěž by měla trvat zhruba do konce víkendu, takže si raději pospěšte, aby neskončila dříve, než se rozhoupete.

Plán útěku

Obě soutěže pořádá výhradně obchod Filmgame.cz, na jehož stránkách si zmíněné tituly můžete v případě neúspěchu objednat se slevou a který bude soutěž vyhlašovat na svých facebookových stránkách a v privátních e-mailových zprávách.

Za HDmag.cz vám přejeme hodně štěstí a brzy se můžete těšit na další soutěž, která bude již přímo v režii redakce.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře