Sony HDMS-S1D - HDTV fotobanka

vydáno 22. 10. 2007 | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: fotobanka, fotografie, HDMS-S1D, HDPS-L1, Sony, x-Application, x-Pict Story HD

Sony HDMS-S1D - dálkové ovládání

Digitální fotobanka HDMS-S1D je nástupce více než rok starého modelu HDPS-L1. Stejně jako předchůdce má i tato novinka 80 GB pevný disk pro ukládání fotografií, navíc ale přidává HDMI výstup pro rozlišení až 1080p a několik zabudovaných aplikací pro snadné vytváření virtuálních alb a slideshow.

Do elegantního zařízení lze dostat fotografie několika způsoby: přímo z paměťové karty fotoaparátu (k dispozici jsou čtečky MemoryStick Pro/Duo, SD/MMC/xD-Picture Card, CF/Microdrive), připojením přes USB (např. flashdisk), načtením fotografií z CD/DVD a nebo stažením přes síť (Ethernet). Fotobanka podporuje fotografie uložené jako JPG nebo RAW.

Jakmile jsou fotografie překopírovány na pevný disk, lze s nimi dále jednoduše pracovat pomocí přiloženého dálkového ovladače a intuitivního rozhraní. Snímky lze seskupovat podle data, podle událostí (narozeniny, svatby, výlety atd.) nebo řadit do až 3000 virtuálních alb. Fotografie lze hodnotit, upravovat, otáčet a měnit jejich pořadí ve vytvořeném slideshow, to všechno pomocí zabudované sady software x-Application.

Například x-Pict Story HD pomáhá vytvořit profesionálně vypadající slideshow s doprovodnou hudbou (lze dodat vlastní z audio CD) a prolínacími efekty, vylepšenými o detekci obličejů – pokud jsou na dvou po sobě jdoucích snímcích rozeznány obličeje, přirozeně prolnou jeden do druhého.

Vytvořené slideshow nebo celé album lze samozřejmě promítat na Full HD televizoru nebo projektoru, tisknout přímo ze zařízení (přes USB), vypálit na CD/DVD nebo nahrát na USB flashdisk.

HDTV fotobanka Sony HDMS-S1D bude na americkém trhu dostupná v průběhu října za cenu $400 (cca 10000,– Kč).

Sony HDMS-S1D - pohled zepředu
Sony HDMS-S1D - pohled zezadu
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře