Sonos nabízí koncerty ze služby Wolfgang's Vault

vydáno 30. 7. 2010 | autor Sonos, Top Audio | sekce Tiskové zprávy | téma Hi-Fi audio

Tagy: Deezer, koncert, Sonos, Sonos Controller 200, Top Audio, Wolfgang's Vault

Sonos - logo

Sonos a společnost Wolfgang's Vault vám přinášejí legendární koncerty do každé místnosti vašeho bytu či domu.

Vedoucí vývojáři bezdrátového digitálního systému Sonos dnes oznámili, že Wolfgang's Vault – hudební služba s největší databází živých koncertních nahrávek – je nyní k dispozici prostřednictvím systému Sonos. Zkušební 30ti denní verze zdarma je nyní k dispozici všem Sonos zákazníkům po celém světě.

Hudební služba Wolfgang's Vault obsahuje více než 3500 koncertů za posledních 50 let od zpěváků a skupin jako jsou Bob Dylan, Elton John, Grateful Dead, Miles Davis, Bruce Springsteen, Jimmy Buffett, Pink Floyd, U2, Tom Pretty, Van Morrison, The Who a stovky dalších. Díky systému Sonos můžete rychle najít a přehrát si přes 40000 skladeb z vašich oblíbených koncertů.

„Naši zákazníci se nyní mohou těšit z tisíců úžasných koncertů v pohodlí svého domova. Přidání hudební služby Wolfgang's Vault podporuje naše poslání poskytovat lidem veškerou hudbu na planetě – včetně živých vystoupení,“ řekl Phil Abram, předseda společnosti Sonos.

Sonos S5 - bezdrátový zónový přehrávač

President společnosti Wolfgang's Vault uvedl: „Spolupráce se společností Sonos na tomto projektu je pro nás velice vzrušující. Jako uživatel systému Sonos mohu nadšeně potvrdit jejich skvělé produkty a uživatelské zkušenosti. Kombinace systému Sonos s naší databází živých koncertů vidím jako další hudební příležitost.“

Po registraci na stránkách http://www.wolfgangsvault.com/sonos (stránky jsou v anglickém jazyce) vezměte ovladač Sonos Controller 200 klikněte na Music Menu, dále na More Music a zde zvolte Wolfgang's Vault. Zadejte vaše uživatelské jméno (e-mail který jste zadávali při registraci) a heslo.

Nyní máte v Music Menu položku Wolfgang's Vault a služba je plně aktivní na 30 dní zdarma. Po uplynutí 30ti denní zkušební verze je možné zaplatit si členství.

O společnosti Wolfgang's Vault

Wolfgang's Vault - logo

Wolfgang's Vault je největší online archiv zaměřený výhradně na živé koncertní nahrávky. Co začalo v roce 2003 jako soukromá sbírka známého promotéra Billa Grahama, má nyní 12 různých sbírek.

Hudební fanoušci zde mohou online vyhledat tisíce koncertních nahrávek za posledních 50 let, stahovat digitální soubory nebo si zde zakoupit retro plakáty, fotografie a oblečení.

O společnosti Sonos

Společnost Sonos je předním vývojářem bezdrátových digitálních multiroom systémů. Sonos multiroom hudební systém je první bezdrátový systém, který Vám umožňuje přehrávat libovolné skladby, v libovolné místnosti vašeho domu či bytu – a to vše z dlaně Vaší ruky.

Díky systému Sonos je možné poslouchat Vaší digitální hudbu uloženou v počítači po celém domě či bytě. Navíc je také možné využívat hudební službu Deezer a internetová rádia. Společnost Sonos má nyní po světě více než 6200 maloobchodních prodejců ve více než 65 zemích.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře