Smrtonosná past dostane kolekci s replikou Nakatomi Plaza a poprvé s necenzurovanou verzí čtvrtého dílu

vydáno 21. 7. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova, Ze světa | 1 komentář

Tagy: Die Hard, Die Hard Nakatomi Plaza Collection, film Blu-ray, limitovaná edice, sběratelská edice, Smrtonosná past

Studio 20th Century Fox oznámilo, že 13. října vydá limitovanou sběratelskou kolekci všech dílů Smrtonosné pasti. Ta nebude ledajaká, všechny disky se naskládají do základny repliky Nakatomi Plaza, v níž John McClane likvidoval teroristy v prvním dílu série. Na představených renderech vypadá edice skvěle, v přiloženém videu už je to trochu horší, takže uvidíme, jak bude edice vypadat naživo, neboť plast a drobné detaily nikdy nevypadají úplně nejlépe. Dobrou zprávou ovšem je, že se na vlastní oči přesvědčí i tuzemští fanoušci filmu. Edice má totiž 4. listopadu vyjít v počtu 300 kusů i v České republice.

Smrtonosná past - Nakatomi Plaza kolekce

Kolekce bude obsahovat všechny dosavadní příběhy Johna McClanea, policisty, jenž se vždy objeví ve špatný čas na špatném místě, ale pokaždé má po ruce spoustu skvělých hlášek. Tedy s čestnou výjimkou unaveného pátého dílu, který každý správný fanoušek pravděpodobně obratem vyhodí z okna při předstírání, že se tato mcclaneovská apokalypsa nikdy nestala.

Zajímavým zjištěním ovšem je, že zatímco první, druhý, třetí i pátý film dorazí ve stejných provedeních jako při předchozích releasech, čtvrtý díl dostane na Blu-ray poprvé necenzurovanou verzi. Tu si mohou fandové několik let užívat pouze na DVD. Osobně jsem viděl obě verze filmu a každá má něco do sebe. Necenzurovaná mění některé scény, vystříhává mnohé skvělé vtipy a nahrazuje je větší dávkou sprostot. Těžko říct, která je ve výsledku lepší. Na Blu-ray budou každopádně obě verze filmu, takže se budete moci rozhodnout sami.

V balení bude také bonusový disk „Decoding Die Hard“, 5 exkluzivních karet se záporáky série a booklet o 32 stranách s informacemi o celé sérii.

Máte zájem? Připravte si 2499 Kč, neboť na tolik je stanovená maloobchodní cena. Na e-shopech samozřejmě o pár stovek levněji.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Smrtonosná past dostane kolekci s replikou Nakatomi ...

Vložil Anonym (bez ověření), 23. Červenec 2015 - 12:48

Obrázek uživatele Anonym

No neváhal jsem a je to připraveno