SME ohlašuje limitovanou sérii svého gramofonu Model 10A

vydáno 27. 12. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: gramofon, hi-fi, limitovaná edice, Ortofon, SME Model 10A Black Edition

Společnost SME oznámila uvedení gramofonu Model 10A Black Edition v limitované edici 30 kusů, která bude k dispozici pouze pro Velkou Británii po 6 196 librách (177 700 Kč) za kus.

Model 10A se vyrábí už osm let a kombinuje v sobě známé přenoskové rameno SME M10 s černočerným designem, jakož i pohyblivou přenoskou Ortofon Cadenza Black (vůbec poprvé).

10palcové přenoskové rameno (převzaté z modelu SME 309) obsahuje hořčíkovou odnímatelnou schránku pro snadnou a rychlou výměnu přenosky, zatímco samotná přenoska je vybavena perem (stylusem) Nude Shibata a konzolí z boru a využívá také technologie od známého Ortofonu.

SME tvrdí, že využívá motor „bez vibrací,“ vážící 2,5 kilogramu, a izolaci na uretanových podpěrách. Zajímavostí je také možnost přesného nastavení rychlosti, umožňující přepínání o +/- 0,01 procenta ze zvolené rychlosti (což znamená 33,3, 45 a 78 otáček za minutu).

Každý z 30 dostupných kusů Model 10A Black Edition dostane talíř s laserem gravírovanými daty výrobce s jedinečným sériovým číslem (1–30) a certifikátem se jménem a podpisem technika, který jej skládal dohromady.

Gramofony se prodávají stylem „kdo dřív přijde,“ takže si tuhle příležitost nenechte ujít a hurá do Británie – samozřejmě v případě, že nemáte zase tak hluboko do kapsy…

Zdroj: What Hi-Fi?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře