Smartphone BllocZero18 cílí na minimalisty

vydáno 30. 5. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Mobilní telefony

Tagy: Android 8.1, Blloc, Blloc OS, BllocZero18, černobílý displej, minimalismus, smartphony

Připadají vám dnešní smartphony pořád málo minimalistické? Pak zkuste sáhnout po zvláštně nazvaném modelu BllocZero18, z něhož minimalismus čiší nejen hardwarově, ale i softwarově.

Novinka od německého startupu Blloc chce v segmentu smartphonů zamíchat kartami. Ostatně prakticky už zde není čím překvapit. Po stránce designu se dočkáme kombinace rámu ze zinkové slitiny se skleněnými panely vpředu i vzadu. Jednoduchý vzhled je doplněn hardwarem, který nespotřebovává příliš energie – čipsetem Helio P23, který doplňují 4 GB RAM a 64GB úložiště, displej je pak typu LCD a má 5,5palcovou úhlopříčku a rozlišení FHD+ s kontrastním poměrem 1000:1.

Vzadu se nachází fotoaparát se snímačem Sony IMX258 Exmor RS a rozlišením 13 MP a celé to pohání baterie s kapacitou 3 100 mAh. Specifikace doplňují 3,5mm jack na sluchátka a port USB typu C.

To nejzajímavější ale zjistíte po zapnutí – novinka má ve výchozím nastavení čistě monochromatické, černobílé rozhraní. Uživatele přivítá UI Blloc OS postavené na Androidu 8.1, přičemž výrobce slibuje, že už se mu podařilo integrovat některé oblíbené aplikace: Facebook Messenger, Uber, WhatsApp, Google Maps, Spotify, a další. Černobílé uspořádání si však samozřejmě můžete vypnout.

O ceně a dostupnosti v ČR toho zatím moc nevíme, nicméně opravdoví zájemci si novinku nejspíš budou moci objednat třeba z Německa.

Zdroj: Phone Arena

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře