Sluchátka Panasonic nabízejí aktivní potlačení hluku

vydáno 21. 11. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: Ambient Sound Enhancer, bezdrátová sluchátka, Noise Cancelling, Panasonic HD605N, potlačení šumu, zesílení šumu

Nový designový kousek z dílny Panasoniku dokáže okolní ruchy nejen potlačovat, ale v případě potřeby i zesilovat – například pokud chcete slyšet někoho, kdo na vás mluví.

Pokud často cestujete, jistě nám dáte za pravdu, že poslouchat se svou oblíbenou hudbou i zvuky okolí – vlaku, autobusu, letadla či metra – není nic příjemného. A příjemné není ani nechtěné odposlouchávání kolegů v open space kancelářích. Na druhou stranu k vám v obou těchto situacích občas někdo přijde a promluví na vás – za běžných okolností tak musíte hudbu buď vypnout nebo si sundat sluchátka.

Bezdrátová sluchátka Panasonic HD605N dokážou okolní ruchy potlačovat, ale i zesilovat. To druhé je možné díky funkci s názvem Ambient Sound Enhancer, využívající pro zesílení „ambientních“ zvuků integrované mikrofony. Funkce se navíc aktivuje automaticky, kdykoliv k pravému náušníku přiložíte ruku.

Měniče mají průměr 40 mm a konstrukci uzpůsobenou pohodlnému nošení. K dispozici je také redukce vibrací způsobených basy při hlasitém přehrávání. Se zapnutou funkcí Noise Cancelling, tedy redukce hluku, dokážou sluchátka hrát 20 hodin v kuse na jedno nabití. V černé a hnědé barvě je na trhu zakoupíte za doporučenou maloobchodní cenu 7 499 Kč.

Zdroj: TZ Panasonic

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře