Skrytá hrozba ve 3D vyjde i na Blu-ray

vydáno 23. 2. 2012 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma 3D, Filmy | 4 komentáře

Tagy: 3D, 3DTV, Blu-ray, Blu-ray 3D, Panasonic, Skrytá hrozba, Star Wars, Star Wars Saga

Star Wars (3D)

Snad jste si nemysleli, že vám dá George Lucas pokoj? Kdepak. O nedávném releasu kompletní ságy na Blu-ray se sice mluvilo jako o definitivní edici, které už by nemělo nic následovat, zdá se ale, že pravdou bude pravý opak. Začíná se totiž mluvit o dalším Blučku Hvězdných válek, které by mohlo přijít už během tohoto léta.

Blu-ray 3D verze Epizody I by tak dorazila krátce po obnovené kinopremiéře (jak Star Wars vypadá ve 3D, si přečtěte v naší recenzi). Dává to docela smysl, ostatně konverze stála nějaké peníze a výsledky z kin nejsou příliš oslnivé (z celého světa zatím nějakých sedmdesát milionů). Na zazáplatování nákladů to stačit bude bohatě, ale proč na konverzi netrhnout ještě nějaký ten dolárek, že?

Pokud však jako správný fanoušek začínáte šetřit další korunky, uklidníme vás. Samostatně totiž titul ke koupi nebude. Pokud si ho budete chtít pořídit, budete si k němu muset přibrat ještě televizor nebo Blu-ray přehrávač. První epizoda Star Wars totiž na Blu-ray 3D pravděpodobně vyjde pouze v exkluzivním bundlu s výrobky od Panasonicu. Tomu zanedlouho končí smlouva, v jejímž rámci ke 3D produktům dává Blu-ray 3D verzi Avatara (že by to znamenalo konečně i klasickou retail edici?), takže se začal logicky poohlížet po dalším obsahu.

Podle několika zdrojů přímo od Panasonicu to budou právě Star Wars, což by mohlo znamenat, že na 3D BD budou vycházet v „Pana-bundlu“ i další konvertované epizody, vždy krátce po obnovené kinopremiéře. A co si budeme povídat, pokud v příštích letech dojde i na konverzi ostatních epizod, dříve nebo později přijde ještě jedna ultimátní Blu-ray edice, která bude sdružovat 2D i 3D verze s trochou dalšího, novotou provoněného bonusového materiálu. Je to nekonečný příběh.

Jedna drobnost na konec: První epizoda Star Wars vypadá ve 3D mizerně. Takže vlastně žádná výhra.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Skrytá hrozba ve 3D vyjde i na Blu-ray

Vložil marko (bez ověření), 23. Únor 2012 - 18:26

Obrázek uživatele marko

nezajem iba konverzia do 3D naco kupovat dalsie edicie ked je to to iste… a kym to vyjde cele na bluray to bude par rokov trvat, medzitym pridem iny format a zas to budu vydavat na novom formate, je to kolobeh nahanania penazi…

Re: Skrytá hrozba ve 3D vyjde i na Blu-ray

Vložil Martin (bez ověření), 23. Únor 2012 - 23:17

Obrázek uživatele Martin

Lucas jeden nenažranej, to pořád nemá dost ??!!!

Re: Skrytá hrozba ve 3D vyjde i na Blu-ray

Vložil th0ca (bez ověření), 24. Únor 2012 - 13:07

Obrázek uživatele th0ca

Avatar 3D ma vyjit tyhle vanoce za nejakych 600,– normalne v obchodech co sem cetl nekde. A starwars ve 3D… no spis si za nejakych 5,6 let koupim vsech 6 dilu po kupe nez takhle samostatne, preci jen kazdy rok kupovat novy bluray prehravac ci TV kvuli jednomu dilu bude trochu nakladne… :))

Re: Skrytá hrozba ve 3D vyjde i na Blu-ray

Vložil th0ca (bez ověření), 28. Únor 2012 - 15:15

Obrázek uživatele th0ca

tak jeste ja, jak to vypada nevyjde to jako bundle k TV, ale bude se to prodavat samostatne, aspon zde to tvrdi: http://www.filmarena.cz/…click=slider