Šílený Max a Lovci mafie zmasakrují český Blu-ray

vydáno 26. 2. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 4 komentáře

Tagy: Blu-ray, film, Gangster Squad, Lovci mafie, Mad Max, Šílený Max, SteelBook

Šílený Max (Blu-ray) Trh s českými Blu-ray disky se pomalu rozrůstá a Magic Box před časem ohlásil, že se díky solidním prodejům katalogových titulů hodlá v následujících měsících kromě novinek zaměřit i na starší kusy, které by se filmovým fanouškům rozhodně měly hodit do sbírek.

Jedním takovým je i Šílený Max. Frajer z post-apokalyptické budoucnosti, kterého když naštvete, skončíte velmi pravděpodobně pod drnem. Sice nás může štvát, že na rozdíl od USA zcela jistě nedostaneme kompletní kolekci v limitovaném plechu, na druhou stranu je rozhodně potěšující, že Magic Box nevydá jen jedničku, která je jednoznačně nejkultovnější.

Otázkou ovšem zůstává, jak to bude s bonusy. Zahraniční edice jimi sice nepřekypují (audiokomenář, sem tam featurette), ale lepší něco než holý disk. Magic Box však prozatím mlčí, takže nám nezbývá nic jiného než čekat s čím nakonec koncem léta přijde.

Gangster Squad - Lovci Mafie (Blu-ray) Naopak celkem jasno je u přímočaré testosteronové gangsterky Lovci mafie alias Gangster Squad. Té se máme dočkat už 22. května (o dva dny později než v Anglii), přičemž dostaneme i oněch pár zveřejněných bonusů. Čekají nás bonusy:

  • Skuteční Lovci mafie: Interaktivní fotogalerie a Focus Points
  • Galerie mafiána: Mickey Cohen
  • Styloví drsňáci
  • Vystřižené scény

Papírově hodně průměrná nabídka, která prozatím není ze strany Magic Boxu potvrzená. Jelikož však u Warner Bros. tituly nešidí, je nanejvýš pravděpodobné, že bude nabídka v Čechách totožná. E-shop Filmarena.cz se navíc snaží, abychom měli v alespoň skromném počtu steelbook. Tak uvidíme.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Šílený Max a Lovci mafie zmasakrují český Blu-ray

Vložil Derek (bez ověření), 27. Únor 2013 - 20:27

Obrázek uživatele Derek

zdravím,

nedávno jsem po dlouhé době přispěl do fora. poměrně dlouhým článkem a jednou recenzí. jak jsem se koukal, články maximálně četl spam. forum absolutně nefunguje. za časů dfh forum bylo velmi! užitečnou věcí…byly tam fotky, nadšeně se tam rozebírali různé věci okolo domkina, hifi, recenze blu ray atd…

proč te´d na forum nikdo nechodí ? je to spam. prostě vás to nebaví a je zcela jasné, že forum není momentálně prioritou…je to škoda, protože čím víc lidí, tím víc nápadů a návštěvníků

prosím, páni redaktoři, obnovte forum bez spamu, rád přispěju rozumnými články a recenzemi ke čtivosti fora.

derek

Re: Šílený Max a Lovci mafie zmasakrují český Blu-ray

Vložil Martin (bez ověření), 28. Únor 2013 - 0:40

Obrázek uživatele Martin

Nespamuj.

Re: Šílený Max a Lovci mafie zmasakrují český Blu-ray

Vložil th0ca (bez ověření), 28. Únor 2013 - 12:13

Obrázek uživatele th0ca

nespamuje, je to pravda. Driv forum bylo funkcni, lidi tam chodili denodenne, psalo se tam, diskutovao. A dneska si to spis zaslouzi tu kolonku v menu nakonci smazat, kdyz uz se o to nikdo nechce starat. Souhlasim… btw k novince. Potesilo me to, ale Silenyho maxe sem videl v predprodejich kolem 500,– coz je docela dost :(

Re: Šílený Max a Lovci mafie zmasakrují český Blu-ray

Vložil Derek (bez ověření), 28. Únor 2013 - 21:53

Obrázek uživatele Derek

určitě jsem nechtěl spamovat…sám to nesnáším, snad jsem jen doufal, že se ozvou redaktoři a okomentují to…nebo aspoň daj hlasovat, jestli tady bude forum, nebo jestli ho zrušej a zůstanou jen kometáře.

prostě si myslím, že forum nám pomůže vybudovat komunitu fandů domkina, abychom mohli navzájem sdílet zkušenosti s bd disky