Sharp přijde na ISE 2018 s prvním 4K big padem

vydáno 19. 12. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Monitory | 1 komentář

Tagy: 4K BIG PAD, digital signage, interaktivní displej, ISE 2018, Sharp, Sharp PN-70TH5

Společnost Sharp se na veletrhu ISE (Integrated Systems Europe) 2018 chystá uvést vůbec první BIG PAD, tedy interaktivní displej, vybavený LCD dotykovým displejem v rozlišení 4K.

Novinka s úhlopříčkou 70 palců má modelové označení PN-70TH5 a určena je pro sdílení obsahu v podnicích i ve školství. Její uvedení na trh je plánováno na únor 2018.

Díky vysokému rozlišení i velké úhlopříčce není problém na BIG PADu zobrazit paralelně více obsahu, třeba různé technické nákresy, mapy, tabulky či grafy. K dispozici jsou také speciální funkce, které souvisejí s Ultra HD obsahem. Jedinečná technologie Sharp UV2A podporuje čtení ve 4K, zatímco zápis ve 4K je zjednodušen různými funkcemi včetně ochrany proti otisku dlaně, která tak na panelu nezanechává stopy. Vyšší přesnost zápisu je pak zajištěna kompatibilitou s modifikovaným perem s 2mm hrotem.

Technologie interaktivních panelů je specialitou Sharpu, který je na tomto poli průkopníkem. Nejnovější generace BIG PADů je pak již pátou generací interaktivních panelů japonské značky.

Podle nejnovějšího průzkumu společnosti Sharp je průměrný zaměstnanec v kanceláři účasten 21 jednání trvajících celkem 17 hodin, ovšem je zajímavé, že 85 % respondentů by podle svých slov bylo produktivnějších u svého pracovního stolu.

Na veletrhu ISE uvede Sharp interaktivní i neinteraktivní displeje pro využití při jednáních, ale také se pochlubí například svým 8K ekosystémem včetně 8K profesionální kamery a 8K displeje.

Zdroj: TZ Sharp

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Sharp přijde na ISE 2018 s prvním 4K big padem

Vložil Contact - penessays.com (bez ověření), 28. Prosinec 2017 - 11:46

Obrázek uživatele Contact - penessays.com

interesting candy bar. it seems to me that it is perfect for people who do not like to bathe with buying a whole computer