Sharp nabídne 20 nových AQUOS LCD televizorů

vydáno 28. 1. 2008 | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory, Ze světa

Tagy: Advanced Super View, Aquos, Aquos Fami Link, Kameyama, LCD, Sharp, televizor

Společnost Sharp od 1. března letošního roku postupně představí 20 nových AQUOS modelů ve třech sériích s obrazovkami od 20V do 52V palců1, určených pro japonský trh. Všechny modely ve třech nových řadách (X, E a D) mají LCD panely vyrobené v továrně Kameyama.

SHARP - logo

Tyto panely jsou založeny na technologii firmy Sharp Advanced Super View LCD, umožňující sledování televize i za velmi jasných světelných podmínek. Všechny modely také podporují *AQUOS Familink*2 pro snadné ovládání připojených audio / video zařízení a nabízejí nejlepší energetickou účinnost3.

V poslední době dochází k přechodu od analogového televizního vysílání k digitálnímu. Spolu s touto změnou neustále vzrůstá poptávka po LCD televizích s velkými úhlopříčkami nabízejícími plné rozlišení a vysoký stupeň kompatibility. Ještě větší boom je očekáván při příležitosti letních olympijských her, které se uskuteční v letošním roce v Pekingu. V této situaci celková suma prodaných AQUOS LCD televizí, které byly poprvé představeny v lednu 2001 jako „Televize pro 21. století“, už v Japonsku překročila 10 miliónů kusů4.

Předpokládá se, že nárůst poptávky přinese ještě větší rozlišení v požadavcích na nové televize. Nepůjde jen o nahrazení starých CRT televizorů moderními plochými modely, ale také o nahrazení první generace LCD televizí novějšími typy a také vzroste poptávka po druhém přístroji do domácností. Jako odpověď na tyto trendy Sharp přichází hned s trojicí nových řad. AQUOS televize nabízejí tradičně špičkovou kvalitu obrazu a zvuku, atraktivní design a minimální vliv na životní prostředí. Jsou dostupné v široké škále modelů a velikostí, od obřích kousků přes televize na stěny obývacích pokojů, druhé televize pro ložnice, kuchyně a dětské pokoje, až po televize kombinované s monitory.

AQUOS LCD televize

  Velmi atraktivní design Klasický design
Prémiová typová řada Řada X Řada R
Vyšší typová řada Řada D / DS3 / D30 Řada G
Standardní typová řada   Řada E

1 „V-inch“ je míra skutečné velikosti ploché obrazovky a stanovuje velikost úhlopříčky sledovaného obrazu
2 Navštivte webové stránky Sharp pro nejnovější informace o AQUOS HD rekordérech, AQUOS Blu-ray přehrávačích a AQUOS audio systémech, pro které bylo toto propojení ověřeno a otestováno
3 Podle japonského systému hodnocení energetické účinnosti
4 K 24. lednu 2008

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře