Sharp na ISE 2017 uvede mimo jiné i 70“ video stěnu

vydáno 11. 1. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Monitory

Tagy: BIG PAD, interaktivní displej, ISE 2017, obrazovka, Sharp, video stěna

Japonský Sharp uvede na veletrhu Integrated Systems Europe (ISE) 2017 (7.-10. února) obrazovku určenou pro video stěny, která má nadstandardní, 70palcovou úhlopříčku. Dosud největší sériové panely tohoto typu přitom mají o 10“ méně.

Na stánku firmy na akci konané v Amsterdamu bude prezentována stěna vytvořená ze čtyř obrazovek na výšku, jež v tomto uspořádání využijí třeba prodejci luxusního zboží pro různé prezentace.

Celkově předvede Sharp v rámci významné evropské události šest nových sérií produktů – z nichž některé zapadají do zcela nových kategorií. Mimo jiné se výrobce pochlubí novým interaktivním displejem BIG PAD, který má dokonce 80“ úhlopříčku a jde o interaktivní plochý displej pro týmovou spolupráci a vůbec využití ve firmách. Součástí portfolia se nově stala také nová řada interaktivních 40“ displejů pro menší, neformální setkání pracovních týmů.

Další novinkou bude představení standardu Sharp Mini OPS (Open Pluggable Specification), jenž má uživatelům poskytnout flexibilnější interakci při používání obrazovek.

Zdroj: TZ Sharp

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře