Sexbombu od vedle potkáme i na Blu-ray

vydáno 10. 7. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: 20th Century Fox, 24 hodin, Blu-ray, DTS-HD Master Audio, film, MPEG-4 AVC, Sexbomba od vedle, The Girl Next Door

Sexbomba od vedle (The Girl Next Door, 2004)

Teenagerská komedie, to nemusí být jen slabým scénářem slepená směsice sprostých vtipů, vulgárních historek a několika svlečených podprsenek. Příkladem opaku, tedy slušně zrežírovaného inteligentního filmu s romantickými prvky, je Sexbomba od vedle (The Girl Next Door, FDb.cz). Jemný humor vhodně doplňuje svůdná Elisha Cuthbert, známá ze seriálu 24 hodin.

Komedii režisérea Luka Greenfielda vydává na Blu-ray v regionu A (USA) 1. září studio 20th Century Fox s obvyklou výbavou: MPEG-4 AVC obraz, DTS-HD Master Audio 5.1 zvuk, audiokomentář režiséra a herců, film o filmu, krátké dokumenty The Eli Experience a Sex Education, vynechané scény, alternativní konec a sestříhané gagy.

Studio Fox sice své Blu-ray disky regionálně kóduje, takže si vydání z regionu A u nás v Evropě nepřehrajeme, určitě se ale dočkáme i evropské edice. Na některé z mutací by se pak mohla vyskytnout i česká jazyková podpora.

Sexbomba od vedle (2004)

Osmnáctiletý Matthew Kidman (Emile Hirsch) je normální mladík, který doposud pořádně nežil. Pak se ale zamiloval do své nové sousedky, krásné a zdánlivě nevinné Danielle (Elisha Cuthbert). Když Matthew zjistí, že perfektní „sexbomba od vedle“ je někdejší pornohvězda, jeho křehká existence se otřese v základech.

Nakonec ale právě Danielle pomůže Matthewovi vystoupit z jeho ulity a odhalit starou pravdu, že kvůli člověku, kterého milujete, někdy musíte riskovat úplně všechno.

Režisér Luke Greenfield chtěl na plátně předvést výbušnou směs humoru, lásky a napětí, přitom ale nechtěl sklouznout k divoké a povrchní komedii pro náctileté. „Rád zkoumám ty odvázanější stránky života, a film jsem si představoval jako příběh o tuctovém mladíkovi, který se zčistajasna ocitl v divoké a nebezpečné situaci, kterou musí neodkladně řešit,“ říká.

Sexbomba od vedle (The Girl Next Door, 2004)

„Film měl být v první řadě zábavou, zároveň jsem ale chtěl, aby byl upřímný, břitký a trochu děsivý.“

Herečka Elisha Cuthbert, která hraje v úspěšném seriálu 24 hodin dceru agenta Jacka Bauera, byla jedním z členů herecké sestavy filmu, pro něž se konkurs stal spíš jen formalitou.

„S naprostou samozřejmostí Vás přesvědčí, že Danielle je dívka, kterou byste jednou v životě chtěli potkat. Dívka, která jde neustále o krok napřed, kvůli které provedete to, co byste normálně nikdy nedělali – a za kterou byste šli světa kraj,“ rozplývá se nad Elishou režisér Greenfield.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře