SES ASTRA a Samsung budou společně propagovat 3DTV

vydáno 6. 5. 2010 | autor SES ASTRA | sekce Tiskové zprávy | téma 3D

Tagy: 3D, 3DTV, ANGA Cable, Astra, Samsung, satelit, SES, SES ASTRA, televizor

SES ASTRA - logo

Společnost SES ASTRA, člen skupiny SES, a společnost Samsung Electronics oznámily, že budou na trhu společně propagovat 3D televizní vysílání. Podle podmínek smlouvy bude společnost Samsung poskytovat společnosti SES ASTRA podporu v podobě 3D televizního obsahu pro její nový 3D demo kanál, který bude spuštěn dne 4. května 2010.

Tento demo kanál bude na satelitu ASTRA k dispozici nekódovaně na orbitální pozici 23,5 stupňů východně, přičemž jeho účelem je pomáhat maloprodejcům při propagaci 3D televizního vysílání ve vztahu ke koncovým zákazníkům v místě prodeje.

Ferdinand Kayser, prezident a generální ředitel společnosti SES ASTRA, uvedl:

„Nový 3D demo kanál na satelitu ASTRA demonstruje obrovské výhody satelitu pro přenos kvalitních 3D televizních signálů i vedoucí úlohu společnosti SES ASTRA při zavádění inovací v oblasti vysílacích technologií. Jsme hrdí na to, že naším partnerem je právě společnost Samsung, a věříme, že se 3D televizní vysílání stane příštím hnacím motorem rozvoje na trhu domácí zábavy.“

Samsung 3D LCD HDTV

S. H. Shin, prezident a generální ředitel společnosti Samsung Electronics Europe, k tomu dodal:

„Jako první výrobce, který na spotřebitelský trh uvedl 3D televizor, stojí společnost Samsung v čele inovací v oblasti 3D technologií. Díky našemu partnerství se společností SES ASTRA se společnost Samsung stane prvním výrobcem, který bude prostřednictvím tohoto neplaceného propagačního kanálu předvádět živě vysílaný 3D obsah, což nám umožní demonstrovat veškeré možnosti našich inovací v oblasti 3D technologií. Obsah, který pro 3D kanál na satelitu ASTRA dodáváme, spotřebitelům pomůže, aby si uvědomili skutečný potenciál 3D televizního vysíláním.“

3D kanál bude na satelitu ASTRA spuštěn dne 4. května během veletrhu ANGA Cable, který se koná v německém Kolíně nad Rýnem. Podrobnosti o přenosu kanálu budou sděleny v krátké době.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře