Scottův Konzultant nabídne rozšířenou necenzurovanou verzi filmu

vydáno 7. 1. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa | 1 komentář

Tagy: Blu-ray, Counselor, film, Konzultant, Ridley Scott

Konzultant (Blu-ray) Nový film Ridleyho Scotta podle scénáře Cormaca McCarthyho, Konzultant, rozdělil publikum na dva nesmiřitelné tábory, přičemž ten početnější filmu vyčítá nedořečenosti, zahleděnost do sebe a závdavkem i Cameron Diaz, která si svou femme fatale užívá možná až na hraně snesitelnosti. Druhý tábor však zmíněné „nedostatky“ na filmu naopak oceňuje a snímek pojednávající o byznysu v americko-mexickém podsvětí považuje za nadstandardně vydařený. Oba tábory by ovšem mělo zajímat, že se na Blu-ray chystá necenzurovaná rozšířená verze filmu, která by z podstaty věci měla některé motivy a scény prohlubovat a pravděpodobně přinést ještě více sprosťáren a brutality.

Nový sestřih, jenž bude na disku umístěn spolu s původním sestřihem filmu, bude o celých 21 minut delší, je však otázkou, jestli se jedná o Scottovu verzi filmu. Sám Scott byl vždy zastáncem označení „režisérský sestřih“, a tak označení „rozšířená verze“ vyvolává otázky, zda se nejedná o nový střih samotného studia 20th Century Fox, které se pokouší z diváků vymámit trochu peněz navíc.

Na odpověď si zřejmě chvíli počkáme, disk, který vstoupí na americký trh 11. února, každopádně ponese jen dva bonusové materiály. Featurette Truth of the Situation a střípky virální kampaně.

O české edici se prozatím nemluví (až na předpokládané datum vydání 26. března), bylo by však překvapivé, kdyby nebyla totožná.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Scottův Konzultant nabídne rozšířenou ...

Vložil Disk (bez ověření), 27. Březen 2014 - 20:06

Obrázek uživatele Disk

Tak Bonton nakonec vydává pouze kinoverzi. :(