Sběratelská rarita: Foxové ukázali exkluzivní Blu-ray přebaly pro Comic-Con

vydáno 20. 7. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Alien, Blu-ray, Comic Con, Edward Scissorhands, Fight Club, film, Fly, Klub rváčů, Mladý Frankenstein, Moucha, Pokrevní bratři, Princess Bride, Princezna nevěsta, Robocop, Střihoruký Edward, The Boondock Saints, Vetřelec, Yound Frankenstein

Pokud jste si mysleli, že Blu-ray sběratelství končí nákupem kolekce se soškou, anebo steelbookem ze Zavvi, byli jste na velkém omylu. Opravdoví sběratelé se nebojí pro svou vysněnou a silně limitovanou edici překročit hranice kontinentu a v některých případech nechat na eBay několik desítek či stovek dolarů i za obyčejný přebal obalu k filmu.

Každoročním rájem pro sběratele je mimo jiné komiksový svátek Comic-Con, na němž se už dávno neřeší jen kreslené sešity. Obrovský byznys tu každoročně rozjíždějí i filmová studia (Marvel zde pokaždé prezentuje svoje očekávané hity a oznamuje novinky, stejně tak DC Comics, popřípadě již přímo hollywoodští hráči), z nichž nás dnes zajímá především jedno – 20th Century Fox.

Comic-Con line-up studia 20th Century Fox

To totiž pokračuje v tradici vydávání exkluzivních přebalů ke svým klasickým snímkům. Tyto covery jsou limitované na 250 kusů, na Comic-Conu je seženete za 20 dolarů (o pár dnů později se cena samozřejmě navyšuje na obvyklý dvojnásobek) a povětšinou patří mezi vizuálně vytříbené položky ve sběratelově filmotéce.

Pro letošní rok si Foxové připravili následující tituly: Střihoruký Edward, RoboCop, Princezna nevěsta, Pokrevní bratři, Moucha, Klub rváčů, Vetřelec a Mladý Frankenstein, z nichž se většina opravdu povedla. Do týdne je všechny čekejte na eBayi.

Klub rváčů (Comic-Con exclusive)
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře