Samsung začal v Evropě prodávat The Frame 2018

vydáno 23. 11. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Televizory

Tagy: 4K LCD TV, HDR10+, IFA 2018, obraz, rám, Samsung The Frame 2018, Tizen 4.0

Jihokorejský Samsung začal v Evropě prodávat aktualizovanou verzi The Frame, televize, která zároveň slouží i jako rám pro digitální obrazy.

Novinka je dostupná ve čtyřech velikostech od 43 do 65 palců, přičemž zde máme i jednu velikost, která u předchozí generace chyběla (49“). Kromě toho je pro zařízení k dispozici už 800 kousků digitálního umění, které si můžete stáhnout z online obchodu.

Upgradovaná verze nese název The Frame 2018 a staví na stejných základech jako loňský předchůdce – jen s několika novými funkcemi. Zařízení bylo přestaveno nejdříve ve Spojených státech a v Evropě se poprvé oficiálně vyskytlo v rámci zářijového veletrhu IFA 2018 v Berlíně.

The Frame 2018 staví na stejné hardwarové platformě jako jiné letošní TV od Samsungu, což znamená Tizen 4.0 s přístupem ke streamovacím aplikacím typu Amazonu, HBO, Netflixu a YouTube. Kromě toho podporuje vlastní formát společnosti HDR10+. 4K LCD televize je zároveň vybavena připojovacím boxem „One Connect.“

Jak již bylo řečeno, mají teď uživatelé přístup k více než 800 kusům digitálního umění včetně zhruba 30 ikonických fotografií z New York Times, jakož i obrazů z Albertiny, Saatchi, Sedition či Lumas. Kromě toho můžete samozřejmě využít i vlastní obrázky. Samotný rám je odnímatelný a je k dispozici ve čtyřech verzích (černé, bílé, ořechové a béžové dřevo).

Zdroj: FlatpanelsHD

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře