Samsung WB2000 - nahrávání Full HD videa při fotografování

vydáno 9. 3. 2010 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: AMOLED, CMOS, DRIMeIII, fotoaparát, Full HD, RAW, Samsung, Schneider-KREUZNACH, Smart Auto 2.0, WB2000

Samsung logo

Společnost Samsung Digital Imaging Co., Ltd., přední výrobce a uznávaný inovátor v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes představila vysokorychlostní 10megapixelový kompaktní fotoaparát Samsung WB2000 s možností nahrávání videozáznamů ve Full HD rozlišení 1080p.

Díky možnosti nahrávání videozáznamu rychlostí až 1000 snímků za sekundu (fps) a režimu sériového snímání, v němž je možno pořídit 10 plnoformátových digitálních fotografií za sekundu, představuje fotoaparát WB2000 v oblasti vysokorychlostního zpracování obrazu pro dnešní uživatele posun na novou úroveň.

WB2000 kromě toho umocňuje zážitek z práce s digitálním obrazem díky režimu pokročilé panoramatické fotografie se sledováním zabíraného objektu a inovativnímu režimu duálního záznamu, který uživatelům umožňuje pořizovat 10megapixelové fotografie a současně nahrávat video ve Full HD rozlišení.

Fotoaparát Samsung WB2000 je zhmotněním strategie společnosti Samsung, jejímž cílem je stát se prostřednictvím inovace výrobků vůdčí silou v odvětví digitálního zpracování obrazu. Uživatelé vyjadřují svou nespokojenost se skutečností, že si u svého přístroje musejí vybrat, zda chtějí natáčet video, nebo fotografovat.

V případě WB2000 Samsung tuto nenaplněnou touhu uživatelů uspokojil a dává jim nyní možnost dělat obojí najednou.

Digitální fotoaparát Samsung WB2000

Vysokorychlostní digitální fotografie a video

WB2000 umožňuje uživatelům zachycovat obraz ve vysoké kvalitě bez ohledu na rychlost akce. Jeho pokročilý CMOS snímač a nově navržený procesor DRIMeIII přinášejí impozantní výsledky za zhoršených světelných podmínek a především rychlost, která dává uživatelům možnost pořídit až 10 snímků za sekundu (pps) v rozlišení 10 megapixelů.

WB2000 se kromě toho může pochlubit režimem nahrávání videa rychlostí až 1000 snímků za sekundu, který může dnešní kreativní spotřebitel využít k odhalení detailů rychlých dějů při velmi zpomaleném přehrávání. Možnosti velmi zpomaleného přehrávání u modelu WB2000 jsou prakticky neomezené, ať už se používá k zachycení každodenních okamžiků v překvapivě novém světle nebo k rozboru golfového švihu.

Impozantní optika a způsob zobrazení

Vedle impozantní rychlosti se WB2000 může rovněž pochlubit vysoce výkonným 24 mm ultraširokoúhlým objektivem Schneider Kreuznach vybaveným velkorysým 5× optickým zoomem.

24 mm ultraširokoúhlý objektiv, jehož záběr je mnohem širší než u tradičních fotoaparátů, umožňuje fotografům z požadované scény zachytit více, např. při fotografování velké skupiny přátel nebo rodinných příslušníků, zatímco 5× optický zoom jim umožní přiblížit si obraz při fotografování z větší vzdálenosti.

Digitální fotoaparát Samsung WB2000

Režim pokročilé panoramatické fotografie se sledováním zabíraného objektu dále umocňuje schopnost širokoúhlého snímání, která je ideální pro lepší zachycení takových scén, jako např. celkový pohled na krajinu. K zajištění ostrých snímků využívá objektiv WB2000 také duální stabilizátor obrazu Samsung.

WB2000 je vybaven třípalcovým displejem AMOLED, který poskytuje uživatelům vyšší kontrastní poměr, hlubší odstíny černé a přesnější, živější barvy, a to i při pohledu z úhlu nebo na přímém slunci. Displej AMOLED je také úspornější, pokud jde o spotřebu energie, takže prodlužuje výdrž baterie, a uživatelé tak mohou s přístrojem na jedno nabití pracovat déle

Funkce pro pokročilé i začínající uživatele

Díky kombinaci inteligentního a manuálního ovládání osloví WB2000 jak začínající, tak zkušenější uživatele. Intuitivní technologie rozpoznání scény Smart Auto 2.0 (foto i video) rozhoduje za vás a pořídí pokaždé dokonalou fotku nebo video.

Pro ty uživatele, kteří ovšem chtějí mít nad zachycováním obrazu větší kontrolu, podporuje WB2000 i formát RAW a nabízí možnost manuálního ovládání. Při nastavení na manuální ovládání mohou uživatelé experimentovat s funkcemi jako menší rychlost závěrky, hloubka ostrosti a dokonce i zaostření

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře