Samsung uzavřel partnerství s Lionsgate Films. Čeká nás příval 3D konverzí

vydáno 11. 1. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Ze světa | 2 komentáře

Tagy: 3D, Blu-ray, Crank, Descent, film, Gamer, LionsGate, Nebezpečný cíl, Pád do tmy, Zastav a nepřežiješ

Pád do tmy (Blu-ray) Na právě pořádaném CES 2013 se můžete podívat na hromadu zbytečných udělátek, působivou techniku, kterou za pár let budete mít v obýváku či v kapse, a také můžete být svědky řady oznámení, které vás ovlivní jako filmové konzumenty.

Takové oznámení předvedli zástupci hollywoodského studia Lionsgate a společnosti Samsung, kteří uzavřeli dohodu, v níž Samsung uvolnil své 3D technologie ke konverzím filmového katalogu Lionsgate.

Což nezní na papíře zle, ostatně studio stojící například za sérií Saw v minulosti předvedlo pár obstojných trojrozměrných kousků. Bohužel, podle zveřejněné nabídky titulů, jejichž konverze přijdou na trh jako první, se na nás chystá jen další zbytečná pračka na peníze a nikoliv smysluplné umocnění filmového zážitku.

Lionsgate totiž oznámilo, že jako první vyjdou na Blu-ray akční filmy Gamer, Zastav a nepřežiješ a remake Bangkok Dangerous alias Nebezpečný cíl, potažmo hororová pecka Pád do tmy Neila Marshalla, což nejsou zrovna snímky, které byste chtěli ve 3D nutně vidět. Pravda, možná ještě Zastav a nepřežiješ by mohl být ve 3D dobře šílené (ostatně o případném dalším pokračování se jistý čas mluvilo v souvislosti s třetím rozměrem), ale Bangkok Dangerous s potrefeným Nicem Cagem? Pád do tmy, jenž bude po konverzi tak tmavý, že v něm nic neuvidíme?

Snad se v Lionsgate ještě trochu pochlapí a v budoucnu přichystají i zajímavější tituly, poněvadž s podobnou nadílkou nám velkou radost neudělají.

Crank
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Samsung uzavřel partnerství s Lionsgate Films. Čeká ...

Vložil atlass (bez ověření), 11. Leden 2013 - 13:24

Obrázek uživatele atlass

inac nerozumiem tomu. Vsade citam ze 3D je blbost, ze to upada a pod. A tu citam ze Samsung podporuje 3D, ze starsie filmy ako Jurasik Park a Star Wars prichadzaju do kin znova aby sa prejavili v 3D. Tak mam s toho zmetok. Ma zmysel to 3D alebo je to absolutna blbost?

Re: Samsung uzavřel partnerství s Lionsgate Films. Čeká ...

Vložil st39.6, 11. Leden 2013 - 15:18

Obrázek uživatele st39.6

to je prece otazka osobnich preferenci … kazdopadne tu zustane, bude v nem vychazet stale vice titulu (nativne tocenych) a bude stale vice konverzi. takze je s nim potreba pocitat