Samsung ST1000 - fotoaparát s GPS, Bluetooth, Wi-Fi a DLNA

vydáno 29. 12. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video | 2 komentáře

Tagy: 720p, Bluetooth, DLNA, Facebook, fotoaparát, geo-tagging, GPS, H.264, LCD, Samsung, Schneider-KREUZNACH, ST1000, Wi-Fi, YouTube

Samsung logo

Šiřte radost kamkoliv a odkudkoliv! Pošlete své fotografie a video na Facebook či třeba YouTube prakticky okamžitě po stisku spouště.

Fotoaparát Samsung ST1000 je unikátní digitální fotoaparát vybavený technologiemi GPS, Bluetooth, Wi-Fi a DLNA. Uživatelé tak jednoduše mohou zasílat fotografie a pořízená videa na Facebook nebo třeba YouTube prakticky okamžitě po stisknutí spouště. Navíc, díky technologii Geo-tagging nikdy nezapomenete, kde jste snímek pořídili.

Vzpomínáte si, když jste si přinesli domů klasické fotografie a jak jste je na zadní straně popisovali, abyste nezapomněli, co přesně zachycují? Nyní, díky technologii Geo-tagging již není třeba ani pamatovat, kde jste snímek pořídili.

Technologie GPS, která je integrovaná do fotoaparátu Samsung ST1000 přesně zjistí, kde se nacházíte a už nikdy nezapomenete, kde jste ten skvělý snímek pořídili. Díky technologii Geo-tagging si nejen že nemusíte pamatovat místo pořízení fotografie, ale pomocí uložených geografických informací můžete také třídit vaše fotografie na paměťové kartě – například podle států nebo měst.

Digitální fotoaparát Samsung ST1000 Digitální fotoaparát Samsung ST1000

Přistihli jste se někdy, že se vám nechce stahovat fotky do počítače a přitom byste si rádi některou fotku z vašich cest vložili třeba na Facebook? Díky digitálnímu fotoaparátu Samsung ST1000, který je vybaven Wi-Fi a Bluetooth se snadno připojíte k dostupné síti a vaše fotografie tak můžete během okamžiku lehce sdílet s vašimi přáteli.

Máte-li v dosahu Wi-Fi síť, která nevyžaduje ověření, jednoduše se připojte a sdílejte své fotky odkudkoliv a s kýmkoliv. V případě, že byste jen rádi poslali vašim kamarádům pár fotek na mobil, spojte se s nimi jednoduše přes Bluetooth. Sdílení fotografií a pořízených videí je s novým digitálním fotoaparátem Samsung ST1000 opravdovou hračkou.

Zážitek z prohlížení vašich fotografií umocňuje 3,5" široký dotykový LCD displej. S rozlišením 1152000 pixelů, které je téměř čtyřnásobné ve srovnání s tradičními fotoaparáty, nabízí displej modelu Samsung ST1000 uživatelům dokonalé zobrazení.

Samsung ST1000 je dodáván s 12,2megapixelovým CCD snímačem a vysoce kvalitním 35mm objektivem Schneider-KREUZNACH. Objektiv s výkonným 5násobným optickým zoomem pořizuje čisté a jasné záběry s vyváženým rozlišením od středu obrazu ke krajům.

Digitální fotoaparát Samsung ST1000

Vedle fotografií profesionální kvality umožňuje Samsung ST1000 pořizovat HD videosekvence v rozlišení 720p při rychlosti 30 snímků za sekundu ve formátu H.264, díky čemuž se kapacita pro pořizování videosekvencí zdvojnásobí ve srovnání s formátem MPEG-4 a zčtyřnásobí ve srovnání s formátem MJPEG.

Digitální fotoaparát Samsung ST1000 představuje skvělou volbu pro ty, co chtějí být v kontaktu s přáteli odkudkoliv a kdykoliv.

Doporučená maloobchodní cena fotoaparátu Samsung ST1000 je 8790,– Kč včetně DPH.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Samsung ST1000 - fotoaparát s GPS, Bluetooth, Wi-Fi a ...

Vložil Martin Staněk (bez ověření), 29. Prosinec 2009 - 21:27

Obrázek uživatele Martin Staněk

Vypadá to jak mašinka pro Mcgyvera, otázka ovšem je, jak je na tom s kvalitou fotek..

Re: Samsung ST1000 - fotoaparát s GPS, Bluetooth, Wi-Fi a ...

Vložil d.f.h, 30. Prosinec 2009 - 0:13

Obrázek uživatele d.f.h

No, tak je to pořád kompakt, což je asi odpovědí na vše :-)