Samsung představuje přehrávač BD-P1500 a Blu-ray kino HT-BD2

vydáno 14. 5. 2008 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače, Z domova

Tagy: 1080p, Anynet, BD-P1500, Blu-ray, Dolby TrueHD, domácí kino, DTS-HD Master Audio, DVD, Easy Top Menu, Full HD, HDMI, HDMI-CEC, HT-BD2, Movie Frame, přehrávač, Samsung, upscaling

Samsung logo

Nová řada Blu-ray přehrávačů pro letošní rok dostala zcela nový design, oděly se do decentního hávu klavírní lesklé černé. Přehrávače Samsung jsou připraveny poskytnout věrnou interpretaci filmu, a to v té nejvyšší Full HD kvalitě. Jsou totiž plně kompatibilní se zobrazením 24 snímků za sekundu, jako je klasický filmový formát. Zapnutí funkce Movie Frame (24Fs) umožní nastavit HDMI 1.3 výstup na 24 snímků za sekundu, což přinese ostrý kinosálový zážitek. Oba přístroje také podporují 60Fs režim pro rozšíření kompatibility s mnoha současnými HD televizory.

V souladu s filosofií Samsung, orientovanou na pohodlí zákazníka a zvyšování užitné hodnoty výrobků této značky, jsou Blu-ray přehrávače Samsung vybaveny ethernetovým konektorem, aby si každý zákazník mohl kdykoli zdarma aktualizovat firmware svého přehrávače. Výrobky Samsung proto nezestárnou tak rychle jako produkce jiných značek.

Blu-ray přehrávač Samsung BD-P1500

Majitele rozsáhlých DVD sbírek potěší, že Blu-ray kino HT-BD2 i novinka BD-P1500 jsou plně zpětně kompatibilní se standardními DVD a CD formáty, včetně DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, CD a CD-R. Přehrávání multimediálního obsahu v nejrůznějších formátech je stejně rychlé a snadné v rozlišeních 720p, 1080i i 1080p. Easy Top Menu umožňuje uživatelům měnit písmo a velikost titulků a nadpisů menu podle jejich vkusu, stejně tak mohou ovlivnit i grafiku menu a barvy pozadí.

HDMI 1.3 připojení také poskytuje technologii HDMI-CEC (Anynet+), díky které je možné obsluhovat jedním dálkovým ovládačem přehrávač, televizor a další audio / video zařízení značky Samsung. Navíc jsou díky HDMI připojení všechny modely schopné převést standardní DVD filmy na plné HD rozlišení (1080p), takže se nemusíte bát o svou sbírku klasických DVD disků. Naopak – původní filmy na DVD budete sledovat ve vyšší obrazové kvalitě. Spotřebitelé nyní mohou ocenit plné HD 1080p rozlišení a kvalitu Blu-ray přehrávačů značky Samsung společně s dokonalým zvukem, což povyšuje sledování filmů na zcela novou úroveň.

Domácí Blu-ray kino Samsung HT-BD2

Domácí kino HT-BD2 obsahuje reproduktory 7.1 a Blu-ray přehrávač. Toto spojení přináší bohatší a silnější zvuk prostřednictvím podpory formátů Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio. Štíhlý design s lesklým černým povrchem a jemným modrým LED světlem v HT-BD2 spojuje kvalitní audio a elegantní vzhled domácího kina. Aktivní subwoofer doplněný čtyřmi sloupovými reprosoustavami (2× přední, 2× zadní), dvěma středo-zadními satelitními reproduktory, jedním středovým reproduktorem a subwooferem dodává domácímu kinu 1100 Wattů výkonu, což uspokojí každého náročného diváka. A všechno je spojeno v jednom štíhlém a elegantním systému, který se snadno ovládá.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře