Samsung MX20 s kodekem H.264 pro multimedia

vydáno 9. 7. 2008 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video | 1 komentář

Tagy: 3D Noise Reduction, AAC, CCD, H.264, Hyper Digital Image Stabilization, iCheck, iScene, LCD, MMC, MP4, MX20, PMP, Samsung, SD, SDHC, videokamera, Web & Mobile

Samsung logo

Samsung uvádí na trh výkonnou kompaktní videokameru MX20 s kodekem H.264, který díky velkému kompresnímu poměru umožňuje natáčet déle a ve vyšší kvalitě. Samsung MX20 je ideální stylová kamera s rozšířenou konektivitou k ostatním zařízením a díky výslednému formátu předurčuje sdílet záznam po internetu.

Delší čas záznamu s technologií H.264

Samsung MX20 je videokamera další generace určená lidem, kteří chtějí zachytit více živých vzpomínek a podělit se o ně prostřednictvím multimédií a internetu. Ve srovnání s SD videokamerami používajícími MPEG-2, Samsung MX20 s kodekem H.264 významně prodlužuje stopáž nahrávání. V modu s největší kvalitou záznamu může nahrávat více jak 4 hodiny při použití 8 GB paměťové karty, 8 hodin na 16 GB a 16 hodin na 32 GB kartu. H.264 více jak zdvojnásobuje kompresní poměr, takže nyní ušetříte o mnoho více času při posílání souborů mailem nebo jejich uploadování na internet.

Videokamera Samsung MX20

Optimalizace pro vysoce kvalitní video

Samsung MX20 dosaahuje vynikající kvality obrazu díky CCD snímači o vysokém rozlišení 0,68 Mpx. Nový model používá účinný, značkový objektiv Schneider Kreuznach s 34 násobným optickým zoomem a technologií pokročilého snižování šumu (3D Noise Reduction). Samsung MX20 rovněž nabízí inovovanou digitální stabilizaci obrazu (Hyper Digital Image Stabilization), která redukuje rozostření a zajišťuje brilantní obraz, stejně jako funkci detekce obličeje, která dokáže automaticky detekovat až pět tváří a nastavit ohnisko na lepší kompozici.

Sofistikovaná jednoduchost pro aktivní uživatele

Pro aktivní uživatele na cestách je Samsung MX20 plně vybaven účinnými funkcemi ve stylovém kompaktním designu. Videokamera nabízí nejdelší výdrž akumulátoru ve své třídě – až tři hodiny – a exkluzivní otočný úchyt na ruku, který se lehce nastavuje pro usnadnění natáčení záběrů, ale i pro záběry v nízkém úhlu. Rovněž má vyspělou 2,7 palcovou LCD obrazovku, která pomáhá uživatelům zobrazit snímky a prohlédnout si je i za silného slunečního svitu.

Videokamera Samsung MX20

Samsung MX20 nabízí užitečné módy iCheck a iScene. iCheck umožňuje uživateli rychle zkontrolovat zbývající životnost baterie a paměťové kapacity bez plýtvání času a energie na napájení, iScene umožňuje uživateli vybrat až 10 módů automatických scén pro zachycení nejlepších záběrů bez ohledu na prostředí, kde mohou být pořizovány. Videokamera Samsung MX20 je vybavena slotem pro paměťové karty SD / SDHC a MMC + (až 32 GB).

Spolupráce s YouTube a multimediálními zařízeními

Samsung MX20 je vybaven unikátním režimem natáčení, který umožňuje uživatelům vybrat ideální rozlišení a formát pro nahrávání obsahu na YouTube nebo do multimediálních zařízení. Výběrem módu Web & Mobile je rozlišení automaticky upraveno na 640×480 (H.264 / AAC / MP4) a optimalizováno pro použití na webových stránkách. Na rozdíl od jiných videokamer mohou uživatelé s podporou kodeku H.264 bez převádění souborů snadno importovat video a přehrávat ho na MP3 a PMP přehrávačích.

Samsung MX20 bude v České republice k dostání v černé barvě a bude k dispozici v srpnu za cenu 5.490,– CZK vč. DPH.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Samsung MX20 s kodekem H.264 pro multimedia

Vložil Milan (bez ověření), 22. Červenec 2008 - 21:37

Obrázek uživatele Milan

koukni…