Samsung Galaxy Tab S na cestě: Ven unikly specifikace nových tabletů

vydáno 9. 5. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Monitory, Ze světa

Tagy: Samsung, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab S, tablet

Samsung AMOLED tablet Jedna věc je jasná – Samsung na trhu s tablety rozhodně nezahálí a hodlá mobilní destičky cpát svým zákazníkům do krku, dokud se nezačnou dávit. Nově se dostaly na veřejnost informace o již osmém letošním tabletu Galaxy Tab S, jenž se bude řadit do vyšší cenové relace.

Přesná cena prozatím nebyla oficiálně vyřčena, z uvedených specifikací je ovšem zjevné, že škudlilům v případě „eska“ pšenka rozhodně nepokvete. Považte sami.

Samsung má do své novinky natlačit osmijádrový procesor Exynos 5 a grafickou kartu Mali-T628 s 3GB RAM, kteří budou společnými silami krmit Super AMOLED displej s rozlišením 2560×1600 pixelů. A to ve dvou velikostech, neboť Samsung chystá 10,5 a 8,4palcové varianty s LTE či bez.

Zadní strana tabletu poté ponese 8MPx fotoaparát, na který půjde zároveň natáčet FullHD video. Na přední straně bude pro všemožné „selfies“ připraven slabší 2,1MPx snímač.

I Galaxy Tab S má po vzoru mobilní řady S5 nabídnout čtečku otisků prstů, s níž je spojena jedna velká novinka, urychlené přepínání uživatelských účtů přejetím prstu právě po zakomponované čtečce.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře