První SDHC paměťová karta Panasonic s kapacitou 32 GB

vydáno 15. 2. 2008 | sekce Tiskové zprávy | téma Datová média

Tagy: AVCHD, Class 6, Full HD, paměťová karta, Panasonic, Pro High Speed, SDHC

Panasonic - logo

Společnost Panasonic, leader v oblasti HD technologií, vyvinula první 32 GB paměťovou kartu formátu SDHC certifikovanou v rychlostní třídě Class 6, což z ní činí ideální médium pro ukládání video záznamů ve formátu HD.

Nově vyvinutá karta disponuje obrovskou kapacitou 32 GB a je ideální pro pořizování video záznamu ve formátu AVCHD u SD kamer s vysokým rozlišením obrazu. Nová karta nabídne oproti stávajícím modelům dvojnásobnou kapacitu, takže dokáže pojmout zhruba 8 hodin video záznamu ve formátu HD (1440×1080) a pět hodin a dvacet minut ve formátu Full HD (1920×1080). Díky rychlostní specifikaci Class 6 a přenosové rychlosti až 20 MB/s si uživatelé budou moci vychutnat skvělý výkon a vysoce kvalitní nahrávky.

Paměťová karta Panasonic SDHC 32 GB

Karta je rovněž vybavena novou funkcí „etiket“, která uživateli umožňuje zapisovat titulky nebo komentáře přímo na etikety na čelní a zadní straně karty. Společnost Panasonic hodlá tuto novou funkci zavést i u dalších paměťových karet formátu SD, a to v průběhu jara 2008, kdy dojde k postupné změně jejich designu.

Příchod nové 32 GB SDHC karty na náš trh tak dále posiluje nabídku řady Pro High Speed, v níž Panasonic v současné době nabízí pět modelů s kapacitami 1 GB, 2 GB, 4 GB, 8 GB a 16 GB. Všechny mají rychlostní specifikaci Class 6 a výrobce na ně poskytuje desetiletou záruku. Nová karta Panasonic se u nás objeví začátkem letošního jara a bude se prodávat přibližně za 10000 Kč.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře