První pohled: X-Men: Budoucí minulost v kolekci s komiksovou předlohou

vydáno 2. 2. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky, Extra HD | téma 3D, Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, film, komiks, X-Men: Budoucí minulost, X-Men: Days of Future Past

Bontonfilm se před Vánoci vytasil hned s několika zajímavými edicemi. Nechyběla mezi nimi ani čtvrtá edice s posledními X-Meny s podtitulem Budoucí minulost. Po amarayi, steelbooku a kolekci v podobě rozevíratelných dveří mutantského Cerebra si tak můžete dopřát variantu s amarayem (s filmem ve 2D a 3D) a komiksovou předlohou Days of Future Past, v níž mutanti čelí vyhynutí a musí se pro svou záchranu vydat do minulosti a zabránit atentátu na zdánlivě bezvýznamného senátora.

Ta byla pro Blu-ray vydání zmenšena do velikosti amaray krabičky, naštěstí to však nijak výrazně neovlivňuje čitelnost letteringu, takže není nutné text z komiksových bublin luštit za pomocí lupy s několikanásobným zvětšením. Rovněž je fajn, že Foxové do edice vložili pouze ústřední dvousešitový Days of Future Past event a vynechali několikasešitový balast, jenž dostanete, pokud si Days of Future Past zakoupíte v oficiální podobě v některém z komiksových obchodů. Co se tisku a zpracování týče, komiks vychází na papíru se slušnou gramáží, s dobrými barvami a na konci je dokonce i stránka s bonusovými kresbami před vybarvením.

Bontonfilm se navíc vcelku pochlapil a neuvedl edici za nikterak přepálenou sumu. Oproti obyčejné 2D+3D edici si za komiks připlatíte pouhou stokorunu, což je za podobnou „brožurku“ a balení v tvrdším papírovém boxu adekvátní navýšení. Pokud jste si tedy počkali a chtěli byste mít poslední mutantské dobrodružství takzvaně komplet pro případné srovnávání, edice s komiksem se jeví jako velmi dobrá volba. Byť neangličtináře nepotěší, že komiks samotný vychází nepřeložený do jejich mateřštiny.

X-Men: Budoucí minulost X-Men: Budoucí minulost X-Men: Budoucí minulost X-Men: Budoucí minulost X-Men: Budoucí minulost X-Men: Budoucí minulost X-Men: Budoucí minulost

Filmgame.cz Blu-ray X-Men: Budoucí minulost poskytl distributor Bontonfilm, kterému tímto velmi děkujeme! Edici můžete zakoupit v obchodě Filmgame.cz.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře