První pohled: Wolverine a jeho stříbrný steelbook

vydáno 5. 12. 2013 | autor Anna Kopecká, Petr Semecký | sekce Novinky, Extra HD | téma 3D, Filmy, Z domova | 2 komentáře

Tagy: Blu-ray, film, Hugh Jackman, rozšířená verze, SteelBook, The Wolverine, Wolverine

Wolverine (Blu-ray HMV steelbook) Nikdy nevěřte studiovým renderům. Akorát vás nabudí a skutečnost leda otráví. Jako mě v případě steelbooku Wolverina, který v původních návrzích, jimiž nás v uplynulých měsících krmilo studio 20th Century Fox, distributor i e-shopy, sliboval bílý design s černým „Rosomákem“ ve stylu japonských maleb na papírové plátno.

Inu, pro takovou nádheru musíte sáhnout po obyčejném vydání v amarayi, k němuž je přibalen papírový rukávek. Steelbook samotný je laděn do šedo-stříbrné, kdy některé části coveru postrádají nátěr úplně, aby vynikly kovové prvky návrhu (drápy, katana). Nevypadá to samozřejmě úplně špatně a kdyby neměl člověk přehnaná očekávání, možná by byl i spokojen. Pokud jste však žili v dojmu něčeho opravdu stylového, výsledná podoba steelbooku vás pravděpodobně zklame.

Výsledný design totiž vypadá vesměs tuctově a absence jakýchkoli embosů situaci mnoho nepřidává. Alespoň že se vnitřní i vnější artworky povedly a samotné zpracování steelbooku nabízí kvalitu, na niž jsme zvyklí. Žádné velké terno ovšem nečekejte. Bez vytáček se přiznám, že jsem pro jednou upřednostnil amaray, a to s naprosto čistým svědomím vůči vkusu.

Wolverine (Blu-ray steelbook)
Wolverine (Blu-ray steelbook)
Wolverine (Blu-ray steelbook)
Wolverine (Blu-ray steelbook)
Wolverine (Blu-ray steelbook)

Filmgame.cz Blu-ray steelbook filmu Wolverine nám zapůjčil obchod Filmgame.cz. Děkujeme!

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře

Re: První pohled: Wolverine a jeho stříbrný steelbook

Vložil FilmFAn24 (bez ověření), 6. Prosinec 2013 - 14:49

Obrázek uživatele FilmFAn24

Já jsem nadšený! Designová čistota! Krásné provedení a vše moc pěkně sladěné! A že tam není emboss nebo deboss? A proč by měl být. Mě se líbí tak jak je. Oproti prvotním návrhům mě udělalo studio radost, že tam nakonec není natištěné 3D pod názvem filmu!

Re: První pohled: Wolverine a jeho stříbrný steelbook

Vložil ZEUS (bez ověření), 6. Prosinec 2013 - 17:05

Obrázek uživatele ZEUS

Za mě taky maximálni spokojenost! Jsem rád, že steelbook je oproti původním návrhům v šedo-stříbrném provedení a emboss/deboss mi v tomhle případě vůbec nechybí. Opravdu parádní steelbook.